Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ölen kişinin evini soyan adam taziye çadırında yakalandı

/ Kaynak: AA
Ölen kişinin evini soyan adam taziye çadırında yakalandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Mersin'in Tarsus ilçesinde trafik kazasında ölen kişinin evinden hırsızlık yapan zanlı taziye çadırında yakalandı.

Tarsus ilçesinde trafik kazasında ölen kişinin evine hırsızlık için giren zanlı, güvenlik kamerasından tespit edilip taziye çadırına davet edildi. Davet üzerine çadıra gelen zanlı yakalanıp darp edildi. Alınan bilgiye göre, 22 Şubat'ta Gülek Boğazı mevkisinde demir yüklü tıra arkadan çarpan pikapta hayatını kaybeden Gökhan Dal'ın (36) evine hırsız girmesi üzerine ekipler çalışma başlattı.
Evdeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, zanlının cezaevi firarisi E.H.D (24) olduğunu belirledi. Polis ekipleri şüpheliyi ararken, görüntüleri izleyen Dal'ın yakınları da zanlıyı bir tanıdığı aracılığıyla taziye çadırına davet etti.
Davet üzerine çadıra gelen zanlı darp edildi. Olaydan sonra Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan zanlı burada polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Zanlının evinde yapılan aramada ise Dal'ın eşine ait 4 adet cep telefonu, 1 adet dizüstü bilgisayar, fotoğraf makinesi ve okul çantası bulundu.
Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...