4 aylık bebeklerini evde ölü bulan anne baba adliyede

/ Kaynak: AA
4 aylık bebeklerini evde ölü bulan anne baba adliyede

YAŞAM Haberleri  / AA

Mersin'de 4 aylık kız bebeğin evde ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan anne ve baba adliyeye sevk edildi.

Merkez Toroslar ilçesi Çukurova Mahallesi'nde dün, 4 aylık Damla A'nın evde ölü bulunmasının ardından gözaltına alınan anne İlknur A. ve baba Yıldırım A'nın Mersin Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. Kızının öldüğünü, emniyete getirildiğinde öğrenen İlknur A'nın, ifadesinde, iş aramak için evden çıkarken bebeğini eşine bıraktığını, suçsuz olduğunu söylediği öğrenildi. Baba Yıldırım A'nın ise dün sabah, ağlayan kızını biberonla besledikten sonra dışarı çıktığını, öğleden sonra eve döndüğünü ve bebeğin uyuduğunu sandığı için kontrol etmediğini, yemeğini yiyip, tekrar evden ayrıldığını anlattığı belirtildi.

Anne ve baba, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İlknur A, polis aracına bindirildiği sırada, gazetecilerin, "Bebeğinizin ölümüne neden oldunuz. Vicdanın sızlıyor mu?" sorusuna, "Ölmedi bebeğim" karşılığını verdi. Öte yandan, Yıldırım A'nın, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle daha önce evden uzaklaştırma cezası aldığı bildirildi. Bu arada, bebeğin cenazesinin, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki işlemin ardından yakınları tarafından Güneykent Mezarlığı'nda toprağa verildiği öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...