İstenmeyen adam Netanyahu!

/ Kaynak: AA
İstenmeyen adam Netanyahu!

DÜNYA Haberleri  / AA

ABD kongresinde konuşan Netanyahu'yu 50'yi aşkın Demokrat Kongre üyesi dinlemek istemedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, P5 artı 1 nbsp;ülkelerinin İran'la müzakere ettiği anlaşmanın "kötü bir anlaşma" olduğunu nbsp;savunarak, "Onsuz daha iyi oluruz" dedi.ABD Kongresi'nde, iki ülkede de büyük tartışmalara yol açan nbsp;konuşmasını yapan Netanyahu, özellikle İran'la devam etmekte olan nükleer nbsp;müzakerelere sert sözlerle Netanyahu, "Bir yılı aşkın süredir bize, anlaşma olmamasının kötü bir nbsp;anlaşmadan daha iyi olduğu söyleniyor. Bu kötü bir anlaşma, çok kötü bir anlaşma. nbsp;Onsuz daha iyiyiz" diye konuştu.


DEMOKRAT KONGRE ÜYELERİNDEN PROTESTO
Netanyahu'nun konuşması sırasında Kongre binası dışında protesto nbsp;gösterileri düzenlenirken, 50'yi aşkın Demokrat Kongre üyesi de, Temsilciler nbsp;Meclisi Başkanı Cumhuriyetçi John Boehner'ın Beyaz Saray'a danışmadan nbsp;Netanyahu'yu Kongre'ye davet etmesini protesto için İsrail Başbakanı'nın nbsp;konuşmasına katılmadı.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...