Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özlem Kaymaz CHP'den Milletvekili aday adayı

Özlem Kaymaz CHP'den Milletvekili aday adayı

GÜNDEM Haberleri

1992 yılında Türkiye güzeli seçilen eski manken Özlem Kaymaz, İstanbul 1'inci Bölge'den milletvekili aday adayı olduğunu sosyal medyadan duyurdu.

Kaymaz, paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı; CHP İstanbul 1.Bölge milletvekili aday adaylığı başvurusu yapılmıştır. Bir kadın, bir anne , bir yüzücü, bir yelkenci, bir İtalyan Liseli, bir Galatasaraylı, bir Kadıköylü , bir Türkiye Güzeli , bir engelli çocuk annesi , 16 yıl ülkemden uzakta yaşadıktan sonra şimdi kendi vatanımda, hepimizin davası için elimi taşın altına koymaya karar verdim! Allah utandırmasın. Yolumuz açık olsun. nbsp;Kısa süre mankenlik yapan Özlem Kaymaz, Hollandalı bir iş adamıyla evlenip Hollanda'ya yerleşmiş, 16 yıl aradan sonra Türkiye'ye dönmüştü. Kaymaz'ın, Tara, Dante ve Daniel adında üç çocuğu var.
Kaynak: Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...