Zombi kasabası 680 bin dolara satılıyor

Zombi kasabası 680 bin dolara satılıyor

DÜNYA Haberleri

Tüm dünyada soluksuz izlenen The Walking Dead dizisinin çekildiği kasaba satışa çıktı.

Türkiye'de CNBC-e ve e2 kanallarında izleyicisiyle buluşan The Walking Dead, Amerikan televizyonlarının en popüler dizilerinden birisi.
Dizinin yalnızca bir bölümünün çekildiği ve zombilerden kurtulmaya çalışan kasaba, büyük bir üne kavuştu. Turizm gelirleri hızla artan Georgia eyaletindeki Grantville kasabası satışa çıkarıldı. Kasabanın merkezindeki tam 9 ev internet üzerinden alıcısını bekliyor.
680 BİN DOLAR
Eski Belediye Başkanı Jim Sells, kasabanın tamamını oluşturan 9 ev için tam 680 bin dolara fiyat biçti. Bölgeden bir yetkili, "Satış için ülke genelinden kişilerle temas halindeyiz. Hatta yabancı yatırımcılarla da görüşüyoruz. Bu sadece bir satış değil. Doğru vizyona sahip en uygun kişiye binaları satmayı planlıyoruz. Böylece kasabayı daha üst noktalara taşıyabiliriz" dedi. Bu fiyatı gözden çıkaranlar 9 evi alarak kasabanın büyük bir bölümünün sahibi olacak. (Kaynak: En Son Haber)
Zombi kasabası 680 bin dolara satılıyorZombi kasabası 680 bin dolara satılıyor



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...