Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da derbi mesaisi 1 eksikle başladı

/ Kaynak: İHA
Galatasaray'da derbi mesaisi 1 eksikle başladı

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı takımda Felipe Melo dışında eksik yok

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da, bugünkü antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Antrenman başlamadan önce Hamzaoğlu ve Sneijder uzun süre sohbet ederken, Hollandalı futbolcunun neşeli halleri gözlerden kaçmadı.


Koşu ve istasyon çalışması ile başlayan sarı-kırmızılı takımın antrenmanı daha sonra top çalışması ile devam etti. Basına açık bölümde istasyon çalışmaları ile birlikte top çalışması yapan Hamzaoğlu ve öğrencilerinin çalışmalarını yöneticilerden Abdurrahim Albayrak ve Ural Aküzüm'de takip etti.


Sarı-kırmızılı takımın antrenmanının son bölümünde taktik çalışmaları gerçekleştirilirken, çalışmaların son bölümünde ise çift kale maç yapıldı. Galatasaray'da belinden operasyon geçiren Felipe Melo'nun dışında eksik bulunmuyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...