Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Vural'dan sert açıklama, 'O insan anasından doğmadı!'

/ Kaynak: İHA
Vural'dan sert açıklama, 'O insan anasından doğmadı!'

Politika Haberleri  / İHA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP'nin kapatılmak istendiği iddialarını işte böyle cevapladı.

MHP Grup Başkanvekili Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında iktidarın MHP'yi kapatmaya çalıştığı yönündeki iddiaların sorulması üzerine, "Milliyetçi Hareket Partisi'ni kapatmaya, bunu dile getirmeye, ki o insan daha anasından doğmadı. Türkiye'yi başlarına yıkarız" dedi.

HSYK'nın 17-25 Aralık savcılarına soruşturma izni vermesi ile ilgili olarak ise Vural, "Türkiye'de artık hakim ve savcıların soruşturma yapma özgürlüğü yoktur. Hukuksuzluğa karşı takip etme özgürlüğü kalmamıştır. Bunu yapanların hepsinin ileride bir soruşturmayla karşılaşacağı tehdididir" diye konuştu.

Öcalan'ın Nevruz'a katılarak halka hitap etmesi talebi ile ilgili ise Vural, Öcalan'ın geçen sene mesajını okutanların canlı olarak da onun mesajını vermesi için bir çalışma yaptığının gayet açık ve net olduğunu söyledi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...