Pahalı oyuncaklar

Pahalı oyuncaklar

Ekonomi Haberleri

Araba fuarlarının vazgeçilmezi olan spor modeller, bu yıl 85'incisi düzenlenen Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'na damga vurdu.

BURCU ÇETİNKAYA

Dünya prömiyeri yapılan 130 yeni modelin 20'ye yakınının fiyatı milyon avroyu geçiyor. Sadece 24 adet üretilecek Aston Martin Vulcan, 2.5 milyon avroluk değeriyle fuarın en pahalısı oldu. Bentley, Ferrari, Mclaren, Lamborghini, Porsche, Rolls Royce, Lotus, Quant, Ford gibi "milyonluk" arabalar da yeni modelleri ile ziyaretçilere görsel bir şölen sundu. Bu arada Türkiye'de de üretim üssü bulunan markalar fuarda öne çıktı. Fiat, Bursa'da üretilen Yeni Nesil Doblo ve crossover modeli 500X'in yanında, 500 ve Panda modellerinin son versiyonlarını ilk defa fuarda sahneye çıkardı. Renault, yeni crossover modeli Kadjar'ın dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Ford ise Focus RS'in dünya prömiyerini, süperspor otomobil GT'nin Avrupa prömiyerini gerçekleştirdi. Toyota, Yeni Avensis ve Yeni Auris modelleri ile görücüye çıktı. Hyundai, Yeni Tucson ve i20 Coupe modellerini ilk defa tanıttı. 15 Mart'a kadar açık kalacak fuarın ilk gününde Volkswagen Passat yılın otomobili seçildi.
Pahalı oyuncaklar

Pahalı oyuncaklar



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...