Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Belçika'daki Türkler Beşiktaş'tan umutlu

/ Kaynak: DHA
Belçika'daki Türkler Beşiktaş'tan umutlu

SPOR Haberleri  / DHA

Belçika'da yaşayan Türkler, Club Brugge ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacak olan Beşiktaş'ın tura daha yakın ekip olduğunu söylediler.

Club Brugge ile Beşiktaş maçına ev sahipliği yapacak olan Brugge şehrinde ve 40 km mesafe olan Gent kentinde yaşayan Türkler, Club Brugge ile Beşiktaş'ın eşleşmesiyle ilgili görüşlerini DHA'ya anlattı. Vatandaşlardan kimisi Club Brugge karşısında Beşiktaş'ı mutlak favori olarak değerlendirirken, kimisi de 'Beşiktaş turu geçer, ama kolay olmaz' şeklinde görüş belirtti.


BELÇİKA'DA BULUNAN KARAKARTALLAR BEŞİKTAŞ'TAN EMİN
Gent kentinde bir süre önce kurulan Belçika Gent Karakartallar Derneği Başkanı Harun Sarı, "Beşiktaş'ın şansını yüksek görüyorum. Liverpool maçındaki ciddiyeti devam ettirirse, turu rahat geçeceklerini düşünüyorum. Burada turu garantileyebilecek skora ulaşırlar ve İstanbul'da da formalite maçı oynarlar" dedi.


"Club Brugge, Belçika liginin en iyi takımı ve lideri durumunda, yaldız oyuncu Victor Vazquez'in sakatlanması, Beşiktaş açısından önemli bir avantaj oluşturdu" değerlendirmesinde bulunan Harun Sarı, Club Brugge taraftarının çok ateşli ve bir o kadar da ırkçı olduğunu dile getirdi.


Başkan Harun Sarı'nın konuşmasının ardından dernek yöneticileri Emre Zor, Çağdaş Sarı, Mustafa Mavzer ve Tolunay Kocaman birlikte üçlük çekti. Brugge yakınlarında bulunan 2. lig ekiplerinden KSV Roeselare'de forma giyen ve 2008-2011 yılları arası Eskişehirspor'un U17 takımı formasını giyen Ufuk Uçak(21) da, "Beşiktaş'ın çok daha şanslı olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş çok iyi bir sezon geçiriyor, Club Brugge'un önemli yıldızı sakat. Beşiktaş turu geçer" şeklinde konuştu.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...