Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bosna Hersek'te futbola kar engeli

/ Kaynak: AA
Bosna Hersek'te futbola kar engeli

SPOR Haberleri  / AA

Bosna Hersek genelinde dün geceden itibaren etkili olan kar yağışı, hafta sonu oynanması gereken futbol maçlarının ertelenmesine neden oldu.

Bosna Hersek Futbol Federasyonu (NFSBIH), ülke genelinde etkili olan yağış nedeniyle Bosna Hersek Birinci Futbol Ligi'nin 17. haftasında oynanması planlanan maçları erteledi.NFSBIH Müsabaka Komitesi Başkanı Milorad Lale, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu oynanması gereken lig maçlarının 14-15 Mart'a ertelendiğini belirterek, mevcut koşulları değerlendirdikten sonra oy birliğiyle böyle bir karar aldıklarını ifade etti.Lale ayrıca, federasyon yetkilileriyle 11 Mart'ta oynanması planlanan Bosna Hersek Kupası çeyrek final ilk maçlarının ertelenmesini de değerlendireceklerini, meteorolojiden gelecek bilgiye göre karar vereceklerini söyledi.Meteorolojiden alınan bilgiye göre, ülke genelinde etkili olan kar yağışı cumartesi gününe kadar devam edecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...