Hakan Peker'e ölüm tehdidi! Peki neden?

Hakan Peker'e ölüm tehdidi! Peki neden?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Uzun süredir ekranlarda olamayan şarkıcı Hakan Peker, ölümle tehdit edildiği sebebiyle savcılıktan koruma talebinde bulundu. İşte detaylar

Ünlü pop müzik şarkıcısı Hakan Peker, hakkında iflası istendiği yönünde çıkan haberlerin ardından telefon görüşmesi yaptığı müzik şirketi yetkilisi B.S tarafından ölümle tehdit edildiği iddiasıyla savcılığa başvurarak koruma talebinde bulundu. Müzik şirketi yetkilileri hakkında "Tehdit, hakaret ve dolandırıcılık" suçlarından avukatı Engin Hamarat aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunan şarkıcı Peker, B.S, F.S, R.S ve L.S'nin cezalandırılmasını istedi.


"UNKAPANI'NA GEL, SENİ VURACAĞIM"
Avukat Engin Hamarat tarafından savcılığa sunulan suç duyurusu dilekçesinde, iflasının istendiği yönündeki haberlerin ardından Hakan Peker'in, B.S'yi arayarak çıkan haberlerle ilgili sorular sorduğu belirtildi. Telefon görüşmesinde Peker'in yüz yüze görüşmek istediği aktarılan dilekçede "B.S'nin kendisini Unkapanı'na davet ederek öldüreceği yönünde tehditler savurduğu" iddia edildi.


Dilekçede "Şüpheli müvekkilimi açıkça ölümle tehdit etmiştir. Bu aşamada müvekkilimin can ve mal güvenliğinden endişe duymaktayız. Müvekkilimizin başına bir olay gelmesi halinde tek sorumlunun B.S'nin olduğunu beyan ederiz" denildi.


"SUÇA TEŞEBBÜS ETMESİNİ SAĞLAMAYA ÇALIŞTILAR"
Şüphelilerin Peker'e karşı küfür ederek hakaret suçunu işledikleri kaydedilen dilekçede, "Şüpheli medeni insanlar gibi konuşmak ve anlaşmak yerine müvekkilime küfür etmiş, tehdit etmiş ve mekanına davet ederek müvekkilimin haneye tecavüz, darp, öldürme veya benzer suçlara teşebbüs etmesini sağlamaya çalışmıştır" ifadelerine yer verildi.


"TİCARİ İTİBARI SARSILMAK İSTENDİ"
Peker'in iflasının istendiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve itiraz yoluna gideceklerini belirten avukat Hamarat dilekçesinde, "Şüpheli ticari ihtilafı yıllardır süren çözümsüzlüğe sürüklemiş ve sonunda müvekkilimle her ortamda diyalog kapıları açık olduğu halde müvekkilimin haberi olmadan var olan ilamsız takibi iflas takibine çevirerek bir dava açmış ve bu davayı da basına Hakan Peker iflas etti şeklinde haber yaptırarak müvekkilimin manevi şahsiyetine basın yoluyla hakaret etmiş, ticari itibarlarını sarsmıştır" dedi.


"CAN GÜVENLİĞİ TEHLİKEDE, KORUMA TEDBİRLERİ ALINSIN"
Avukat Hamarat, olaylar neticesinde Peker'in can güvenliğinden endişe duyduklarına vurgu yaptığı dilekçesinde, "Şüphelilerin müvekkilime yaklaşmamaları, iletişim araçları vasıtası ile rahatsız etmemeleri konusunda koruma tedbirleri alınmasını talep ediyoruz. Bu şikayet sonrasında tarafların birbirleri ile karşılaşmaları halinde şüphelilerin müvekkilime karşı sözlü veya fiili eylemde bulunmaları ihtimali yüksektir. Ayrıca şüpheliler haricinde müvekkilime husumet besleyen kimse eve düşmanı yoktur. Canına veya malına bir zarar gelmesi durumunda bu eylemden sorumlu tutulması gereken ilk kişiler şüphelilerdir" denilerek Peker'in korunması konusunda gerekli tedbirlerin alınması istendi.


HAKAN PEKER KİMFİR?
Hakan Peker (d. 5 Şubat 1961; İstanbul); Türk dansçı, şarkı yazarı, şarkıcı ve müzik yapımcısı.
Sanat yaşamına Seyyal Taner ve Deniz Erkanat'ın dansçısı olarak başlayan Hakan Peker, 1981 yılında Türkiye Dans Yarışması'nda birinci oldu. TRT'nin eğlence programlarında ve çeşitli yurtiçi ve yurtdışı konser organizasyonlarında yer aldı. Nisan 1989 tarihinde ilk albümü piyasaya çıktı. Bir Efsane ismini taşıyan albümle aynı ismi taşıyan çıkış şarkısı hit oldu. 1990 yılında çıkardığı Camdan Cama adlı albümüyse sanatçıya istediği başarıyı ve ünü getirdi. ("Camdan Cama" şarkısı aynı yıl Sinan Özen tarafından da seslendirilmişti.) Albümlerinden elde ettiği başarıların ardından Peker Müzik adlı plak şirketini kuran sanatçı bir yanda Hey Corç, Amma Velakin gibi kariyerini sağlamlaştırdığı albümlerini çıkarırken diğer yanda Türkçe sözlü popüler müziğe yeni isimlerin kazandırılmasını sağladı. Burak Kut'un, Zafer Peker'in, Özlem Tekin'in, Ali Güven'in ve Erhan Güleryüz'in ilk albümleri Peker Müzik'ten çıktı. 1995 yılında çıkardığı Ateşini Yolla albümündeki klip şarkılarının yönetmenliklerini de üstlenen Peker, 1998 yılında Dünden Bugüne Hakan Peker adlı toplama albümünde hit şarkılarının yeni düzenlemelerine yer verdi. "Bir Efsaneydi" şarkısı bu albümle bir kez daha kez hit yaptı. 2000 yılında İlla ki albümüyle Türkiye Müzik Ödüllerinde "en çok satan albüm" ve "yılın en iyi erkek sanatçı" ödüllerini kazanan isim oldu. 2001 yılında sanatçının dinlemekten zevk aldığı Türk sanat müziği şarkılarından oluşan Canım İstedi adlı özel albüm izledi. 2003 yılında Aşk Bana Lazım adlı stüdyo albümünü, 2004 yılında Taş Gibi adlı kariyerinin ilk teklisini piyasaya süren Peker, sırasıyla 2004 yılında Yak Beni, 2006 yılında Gece Gözlüm ve 2011 yılında Karamela adlı Çalışmalarıyla Müzik hayatını sürdürüyor. Son olarak klibini Özge Ulusoy ile çektiği 'Mütemadiyen' isimli single çalışmasını sevenleriyle buluşturdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...