Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'İçiciyim' dedi, 8 yıl yedi!

/ Kaynak: DHA
'İçiciyim' dedi, 8 yıl yedi!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Kayseri'de uyuşturucu satıcılığı yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan adam, mahkemede 8 yıl 4 ay hapis ve bin TL adli para cezası aldı.

Kayseri'de uyuşturucu satıcılığı yaptığı iddiasıyla tutuklu yargılanan 22 yaşındaki Sezer Bingöl, 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce 8 yıl 4 ay hapis ve bin TL adli para cezasına çarptırıldı.Olay, merkez Melikgazi İlçesi'nde bulunan bir alışveriş merkezi önünde geçen yıl 14 Kasım'da meydana geldi. Polis ekipleri alışveriş merkezi önünde, durumundan şüphelendikleri Sezer Bingöl'e kimlik kontrolü yapmak istedi. Bingöl'ün üzerini arayan ekipler 13 ekstasy hap, 12 paket halinde 21 gram esrar ele geçirdi. Şüphelinin evinde yapılan aramada ise, cam kavanoz içerisinde 92 gram, yatağın alt kısmında da 49 gram esrar bulundu. Mahkemeye sevk edilen Bingöl, tutuklandı.
Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Sezer Bingöl hazır bulundu. Pişman olduğunu, uyuşturucu satmadığını içici olduğunu savunan sanık şöyle ifade verdi:
"Üzerimde ele geçen uyuşturucu satmak içindi. Kimseye uyuşturucu satmadım. Ailemin maddi durumu çok kötü. Sadece ablam çalışıyor. Ben mobilyacıda çalışarak, ailemi geçindiriyorum. Cezaevinde olduğum için çok mağduruz. Siz büyüklerimden son bir şans daha verip, tahliyemi talep ediyorum."
Mahkeme heyeti sanığa 'Uyuşturucu ticareti yapma veya sağlama' suçunu işlediği gerekçesiyle, 8 yıl 4 ay hapis ve bin lira adli para cezası verdi.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...