Tartışmalı hakeme derbi ataması!

Tartışmalı hakeme derbi ataması!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe - Akhisar maçının tartışmalı hakemi Özgür Yankaya, 23. hafta maçları kapsamında PTT 1. Lig'de Adana derbisine atandı.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında oynanan Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçının tartışmalı hakemi Özgür Yankaya, 23. hafta maçları kapsamında PTT 1. Lig'de Adana derbisine atandı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan müsabakada ortaya koyduğu performans ciddi şekilde eleştirilen Özgür Yankaya, 22. hafta maçları kapsamında dinlendirimiş ve kendisine maç atanmamıştı. Bir hafta kızağa çekilen deneyimli hakem, PTT 1. Lig'in 23. haftasında Adana Demirspor ile Adanaspor arasında oynanacak olan derbide düdük çalacak. Özgür Yankaya'nın, Fenerbahçe - Akhisar Belediyespor maçındaki yönetiminin ardından Spor Toto Süper Lig'de en az 4 hafta maç yönetemeyeceği gündeme gelmiş ve kendisine 10 üzerinden 'iyi ama daha fazlası yok' anlamına gelen '8.2' not verildiği kaydedilmişti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...