Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Demba Ba ve Sow'a yeni teknik adam

/ Kaynak: AA
Demba Ba ve Sow'a yeni teknik adam

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Demba Ba ve Fenerbahçeli Moussa Sow'un da forma giydiği Senegal Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü belirlendi.

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Demba Ba ve Fenerbahçeli Moussa Sow'un da forma giydiği Senegal Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü, 2009'da aktif kariyerini noktalayan Aliou Cisse oldu. Senegal Futbol Federasyonu'nun (FSF) sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter'daki "FootballSenegal" isimli resmi hesaplarından yapılan açıklamada, milli takım teknik direktörlüğüne, 38 yaşındaki Senegalli eski futbolcu Aliou Cisse getirildi. Beşiktaşlı Demba Ba'nın, 30. Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alınmadığı için eleştirdiği ve Senegal'in grup maçlarında elenmesinin ardından görevine son verilen Alain Giresse'den boşalan koltuğa oturacak Cisse, aktif kariyeri boyunca Fransa'nın Sedan, Paris Saint Germain, Montpellier, İngiltere'nin de Birmingham City ve Portsmouth kulüplerinde oynamıştı.
Milli takım formasıyla 35 maça çıkan Cisse, 2002 FIFA Dünya Kupası'nın çeyrek finalde İlhan Mansız'ın attığı altın golle Türkiye'ye elenen Senegal'in kaptanlığını da yapmıştı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...