Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

20 yaşındaki sevgilisini öldüren adamın ifadeleri kan dondurdu!

/ Kaynak: DHA
20 yaşındaki sevgilisini öldüren adamın ifadeleri kan dondurdu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Antalya'da dün sabah birlikte yaşadığı sevgilisi 20 yaşındaki Deniz Aktaş'ı öldüren zanlı olayın detaylarını böyle anlattı...

Antalya'da sevgilisi 20 yaşındaki Deniz Aktaş'ı başından, kalbinden ve ayağından vurup öldüren 40 yaşındaki Lokman Barış Çelik, ifadesinde olay sonrası intihar etmeyi düşündüğünü, ancak vedalaşmak için telefonla aradığı kızı P.S.'nin kendisini vazgeçirdiğini söyledi. Konyaaltı İlçesi, Hurma Mahallesi'nde oturan internet kafa işletmecisi Lokman Barış Çelik'in, 2 yıldır birlikte yaşadığı Deniz Aktaş'ı dün sabaha karşı öldürmesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Lokman Barış Çelik'in Deniz Aktaş'ı sürekli dövdüğü, bu nedenle genç kızın 12 Mayıs 2014 ve 28 Haziran 2014 tarihlerinde 'kasten yaralama', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 2 kez şikayetçi olduğu, her iki şikayeti de ertesi günü korkudan geri aldığı ortaya çıktı. İkili arasında dün sabaha karşı çıkan kavga sonrası, polis kapıda beklerken Deniz Aktaş'ı ruhsatsız tabancasıyla kalbinden, başından ve ayağından vurup öldüren Lokman Barış Çelik'in, olayın hemen ardından vedalaşmak için ilk eşinden olan kızı P. S. Çelik'i aradığı ortaya çıktı. nbsp;
20 yaşındaki sevgilisini öldüren adamın ifadeleri kan dondurdu!
"POLİSİN ARACINDA TEPE LAMBASINI GÖRÜNCE ÖLDÜRDÜM"

Polisteki ifadesinde olay sonrası intihar etmeyi düşündüğünü anlatan Lokman Barış Çelik, ifadesinde şunları söyledi:
"Olay anında çok kötü kavga ettik. Aşağıda polis ekiplerinin tepe lambalarını görünce yine hakkımda adli işlem yapılacağı, evden uzaklaştırma alacağım korkusuyla ateş edip öldürdüm. Olayın ardından önce kızım P.S.'yi aradım, intihar etmeyi düşünüyordum. Kızım 'Kendine kıyma, cezanı yatar çıkarsın' diyerek beni ikna etti. İntihardan vazgeçtikten sonra bu kez Deniz Aktaş'ın annesi Figen Yetişkin'i arayarak, kızını öldürdüğümü söyledim. Daha sonra da ekipler beni ikna edip gözaltına aldı." nbsp;
20 yaşındaki sevgilisini öldüren adamın ifadeleri kan dondurdu!
EMNİYET: STANDART PROSEDÜR UYGULANDI

Antalya Emniyet Müdürlüğü'nden cinayetle ilgili yapılan açıklamada ise polisin olayda ihmalinin olmadığı, standart prosedürlerin uygulandığı belirtildi. Açıklamada şöyle denildi:
"Özel Harekat timlerimizin olay yerine gelerek operasyon hazırlığı yaptığı esnada bir taraftan da şahısla müzakere edilmeye çalışılmış, neticesinde şahıs olayda kullandığı ruhsatsız silahla birlikte teslim olmuştur. Olayı gerçekleştiren şahıs olay sonrası ilk sözlü beyanında, cinayeti polis ekiplerinin binanın önüne geldiğini gördüğü esnada gerçekleştirdiğini ifade etmiştir. Tüm bunlardan anlaşılacağı üzere olay yerine intikal eden ilk ekiplerimiz standart prosedürleri uygulamıştır."
20 yaşındaki sevgilisini öldüren adamın ifadeleri kan dondurdu!

DAKİKA DAKİKA CİNAYETE GİDEN SÜREÇ
Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ilk ihbarın saat 05.17'de, ikinci ihbarın saat 05.21'de yapıldığı belirtilerek, saat 05.22'de karakol ve bölge ekibi olmak üzere iki ekibin yönlendirildiği belirtildi. Ekiplerin saat 05.27'de olay yerine ulaştığı kaydedilen Emniyet Müdürlüğü'nün açıklanmasında şöyle denildi:
"Ekiplerin ihbarcıya ulaşamaması nedeniyle apartman dış kapısı açılamadı. Saat 05.29'da polis ekiplerinin tepe lambasını gören Lokman Barış Çelik, Deniz Aktaş'ı öldürdü. Saat 05.32'de Haber Merkezi ihbarcıyı aramasına rağmen ulaşamadı. Saat 05.43'te gürültü üzerine uyanan vatandaşlar kapıyı açtı. Saat 05.44'te Özel Harekat timleri ile rehine kurtarma timleri çağrıldı. Saat 06.43'te daire kapısını açan Lokman Barış Çelik, teslim oldu."
20 yaşındaki sevgilisini öldüren adamın ifadeleri kan dondurdu!

OLAYIN NASIL OLMUŞTU
İnternet kafe işletmecisi Lokman Barış Çelik, 2 yıldır birlikte yaşadığı Deniz Aktaş'la dün sabaha karşı evlerinde tartışırken, gürültüye uyanan komşuları polise ihbarda bulundu. Çelik, 'Beni kurtarın' diye çığlık atan Deniz Aktaş'ı, başına, kalbine ve ayağına ateş edip öldürdü. nbsp;
Lokman Barış Çelik cinayetten yaklaşık 1.5 saat sonra dairenin kapısını açıp polise teslim oldu. Çelik, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...