Sneijder için tarihe geçme fırsatı

Sneijder için tarihe geçme fırsatı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinde en önemli kozu olan Wesley Sneijder, tarihe geçmeye hazırlanıyor...

Lig maçları baz alındığında, Sarı-Kırmızılı formayla Fener'e gol atan yabancılar arasında zirveyi iki kişi paylaşıyor. Bunlardan biri Sneijder. Diğer isim, Galatasaray formasını 80'lerde giyen Mirza Sejdiç.İki oyuncunun da ezeli rakiplerine karşı ligde 3'er golü bulunuyor. Wesley bunların 2'sini ilk yarıdaki derbide, diğerini de geçen sezon yine Türk Telekom Arena'dakazanılan nbsp;tek gollü maçta kaydetmişti. Sejdiç'in golleri ise 5 Haziran 1983'teki 4-4'lük maçta Ali Sami Yen'de, 2 Kasım 1983'te Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 2-1 nbsp;kazanılanderbide ve 8 Nisan 1984'te Ali Sami Yen'de 1-1 sona eren maçta gelmişti.

Çok net mesaj yolladı

Hatırlanacağı üzere Sneijder, Manisaspor ile oynanan kupa maçının ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye gözdağı vererek "Fenerbahçe taraftarından çekinmiyorum. nbsp;Dünyada nbsp;birçok çılgın atmosferde oynadım" demiş ve ilk yarıda 2 gol attığı Volkan Demirel için, "Onunla pazar günü görüşeceğiz" yorumunu yapmıştı.İdmanlarda derbiye nbsp;özel nbsp;olarak hazırlanan Sneijder, geçen sezon da Fenerbahçe filelerine gönderdiği galibiyet golüyle, takımının ligde ikinci sırada yer almasında başrol oynamıştı.

Kaynak: nbsp;Fanatik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...