Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş kasasını doldurmaya hazırlanıyor

Beşiktaş kasasını doldurmaya hazırlanıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş, Club Brugge'le oynanacak iki karşılaşmadan büyük gelir bekliyor.

Beşiktaş, Club Brugge'le oynanacak iki karşılaşmadan büyük gelir bekliyor.Alınan bilgiye göre Beşiktaş'ın kurmayları, 12 Mart'ta deplasmanda, 19 Mart'ta ise İstanbul'da oynanacak iki mücadeleden toplamda 10 milyon TL kazanmanın planlarını yapıyor. Ayrıca rövanşın, günü ve ayı bakımından kulübün kuruluş yılı olan 1903'e denk gelmesinin, rekor satış rakamlarına ulaşılmasında katkı sağlayacağı düşünülüyor.


Belçika'da bilet alarmı


Avrupa Ligi'nde Club Brugge'le ilk maçını deplasmanda oynayacak olan Beşiktaş'ın taraftarlarına, Jan Breydel Stadı misafir tribününde 1250 bilet ayrıldı. İsminin açıklanmasını istemeyen bir Brugge görevlisi, Belçika ekibinin, kendi tribünlerine rakip takım taraftarının girmemesi için gerekli önlemleri aldığını vurguladı.Söz konusu yetkili, "Belçika dışından gelerek maç bileti almak isteyenlere kesinlikle bilet verilmiyor. Belçika vatandaşlığı bulunanlar da incelenecek ve daha önce en az bir veya iki Brugge maçına girmiş olacak. Aksi halde bilet alamayacak" dedi.


Gurbetçilerin inancı yüksek


Belçika'da yaşayan Türkler, Club Brugge ile UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacak olan Beşiktaş'ın tura daha yakın ekip olduğunu söylediler.Brugge'a 40 kilometre mesafede olan Gent kentindeki Belçika Gent Karakartallar Derneği Başkanı Harun Sarı, "Beşiktaş'ın şansını yüksek görüyorum. Liverpool maçındaki ciddiyeti devam ettirirse, turu rahat geçeceklerini düşünüyorum" dedi. Derneğin üyeleri de, rakipte sakatlığı bulunan Victor Vazquez'in iki maçta da olmamasının, Beşiktaş için avantaj olduğu görüşünde birleşti.


Kaynak: nbsp;Fanatik


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...