Yeşil ekran filmleri belli oldu

/ Kaynak: İHA
Yeşil ekran filmleri belli oldu

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / İHA

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması'nda dereceye giren filmler belli oldu.

Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması'nda dereceye giren filmler belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "121 filmin yarıştığı bu yarışma üniversite gençliğinin çevre bilinci oluşturmasında büyük rol oynadı" dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Çevre Koruma Vakfı'nın düzenlediği Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması'nda 121 film yarıştı. Ön elemeden geçen 30 film jürinin karşısına çıktı. İstanbul Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen değerlendirme toplantısına jüride yer alan Türkan Şoray, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Cihan Ünal, Hakkı Ergök ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk katıldı. Ön elemeden geçen 30 filmin puanlarının verildiği toplantıya, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce de sürpriz yaparak katıldı.
Yeşil ekran filmleri belli oldu

Jüri ile birlikte kısa film izleyen Bakan Güllüce, jüri üyelerine sosyal sorumluluk projesi kapsamında yarışmaya verdikleri destek için teşekkür ederek, "121 filmin yarıştığı bu organizasyon üniversite gençliğinin çevre bilinci oluşturmasında büyük rol oynadı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dereceye giren filmlere bakanlık olarak toplam 100 bin TL ödül dağıtacağız. Üniversite öğrencileri bizim için çok önem arz etmektedir. Üniversitelere yönelik yapmış olduğumuz bu çalışmalar farklı kanallarda devam edecektir. Jüri heyeti ve yarışmaya katılan tüm arkadaşlara tekrardan çok teşekkür ediyorum" dedi. nbsp;
KÜLTÜR - SANAT
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...