Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sürücüyü, kırılan aynası yakalattı

/ Kaynak: İHA
Sürücüyü, kırılan aynası yakalattı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ'da otomobiliyle yolun karşısına geçmek isteyen kişiye çarparak kaçan sürücü, aracının olay yerinde kalan aynası ve far parçalarından yakalandı

Malkara ilçesinde, trafik kazasına karışan sürücü, olay yerindeki kırık cam ve far parçalarından yola çıkarak yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Malkara-Keşan yolu Izgar Kavşağı'nda yol kenarında bekleyen Murat Durmaz'a (40), plakası ve sürücüsü bilinmeyen bir araç çarpıp kaçtı. Durmaz'ın yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine ve jandarmaya bildirdi.
Olay yerine gelen ekipler, Durmaz'ı Malkara Devlet Hastanesine götürdü. Jandarma ve trafik polisi de sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Kaza yerindeki araca ait ayna, far ve plastik aksesuar parçalarını inceleyen ekipler, otomobilin marka ve modelini belirledi.
Güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen polis, Murat Durmaz'a çarpan aracın 34 KD 3313 plakalı bir otomobil olduğunu, olay saatinde çekilen görüntülerde sol aynasında ve tamponunda kırıklar bulunduğunu tespit etti.
Otomobilin kiralık olduğunu belirleyen ekipler, soruşturma kapsamında sürücü Tuğrul Ö'yü (43), İstanbul Kavacık Köprüsü'nde yakaladı.
Zanlının karakoldaki ifadesinde, yolun karşısına geçmek için bekleyen Durmaz'ı son anda fark ettiğini, çarptıktan sonra da korkup kaçtığını söylediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...