Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Atletico Madrid'den Simeone'ye yeni teklif

/ Kaynak: AA
Atletico Madrid'den Simeone'ye yeni teklif

SPOR Haberleri  / AA

İspanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Atletico Madrid'in, teknik direktör Diego Simeone'nin sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başladığı ileri sürüldü

İspanyol spor gazetesi Marca'da yer alan haberde, takımın en değerli ismi olarak görülen Diego Simeone'nin sözleşmesinin uzatılması için görüşmelere başlandığı iddia edildi.Simeone'nin 2017'nin haziran ayında dolacak sözleşmesini uzatmak isteyen Atletico Madrid yönetiminin, yıllık 2,5 milyon avro alan Arjantinli teknik adamın ücretini 6 milyon avroya kadar yükselterek takımda en çok kazananlar listesinde ilk sıraya çıkarmak istediği belirtildi.Atletico Madrid'in yönetim kurulu başkanı ve en büyük hissedarı Miguel Angel Gil, Çin ziyaret sırasında basına yaptığı açıklamada, 4 sezondur takımı çalıştıran Simeone'den övgüyle bahsederek, "Bugün itibarıyla bana göre bizim en iyi transferimiz Simeone. Çok büyük başarılar elde etti. Önemli olan takımı güçlü, formda, hevesli ve zihinsel olarak iyi durumda tutmak" değerlendirmesinde bulundu. Futbolda dünyanın en çok kazanan teknik direktörleri sıralamasında 12 milyon avro ile Josep Guardiola (Bayern Münih) ilk sırada yer alırken, onu 10,2 milyon avro ile Jose Mourinho (Chelsea), 8,2 milyon avro ile Arsene Wegner (Arsenal), 7,5 milyon avro ile Carlo Ancelotti (Real Madrid) ve 6,6 milyon avro ile Manuel Pellegrini (Manchester City) izliyor. Simeone, Atletico Madrid ile sözleşmesini yıllık 6 milyon avro karşılığında uzatması halinde en çok kazanan 6. teknik direktör olacak.
Futbolda dünyanın en çok kazanan teknik direktörleri sıralamasında 12 milyon avro ile Josep Guardiola (Bayern Münih) ilk sırada yer alırken, onu 10,2 milyon avro ile Jose Mourinho (Chelsea), 8,2 milyon avro ile Arsene Wegner (Arsenal), 7,5 milyon avro ile Carlo Ancelotti (Real Madrid) ve 6,6 milyon avro ile Manuel Pellegrini (Manchester City) izliyor. Simeone, Atletico Madrid ile sözleşmesini yıllık 6 milyon avro karşılığında uzatması halinde en çok kazanan 6. teknik direktör olacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...