Davutoğlu 60 ilde miting yapacak

Davutoğlu 60 ilde miting yapacak

GÜNDEM Haberleri

Başbakan, mitinglerine çözüm sürecinin kalbinin attığı yerlerden biri olan Hakkari'den başlayacak. Bazı günler 3 ayrı ilde halka hitap edecek.

İSMAİL SONSUZ
Haziran genel seçimlerinden yeni anayasayı çıkaracak bir Meclis çoğunluğuyla çıkmak isteyen AK Parti bu hedefine ulaşmak için adeta seferberlik başlattı. Bu kapsamda düzenlenecek tarihi toplantılarla gövde gösterisi yapılacak. Kongre sürecinin tamamlanmasının ardından yeni seçilen bütün il ve ilçe başkanları ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları 21 Mart'ta Ankara'da "Hep Birlikte Yeni Türkiye" sloganıyla bir araya gelecek. 3 bini aşkın başkanla ATO Congressium'da gerçekleşecek buluşmada, Davutoğlu tarihi bir konuşma yapacak. Nevruz'a denk gelen konuşmada çözüm süreciyle ilgili önemli mesajlar verecek.
1 Nisan'da ise ülke genelindeki bütün belediye meclis üyeleri dahil 13 bin kişi Ankara Arena'da buluşacak. Aday listelerinin YSK'ya teslimine günler kala yapılacak organizasyonla, ev ev seçim çalışması için teşkilat uyarılacak. nbsp;
Mülakatlar sonrası Ara ve Üst Komisyon toplantılarıyla listeler şekillendikten sonra 15 Nisan'da gövde gösterisi yapılacak. Milletvekili adaylarının tamamının katılımıyla Ankara'da dev bir tanıtım programı organize edilecek. nbsp;
Davutoğlu, mitinglerine çözüm sürecinin kalbinin attığı yerlerden biri olan Hakkari'den başlayacak. 60 ile gitmesi planlanan Başbakan, bazı günlerde 3 ile aynı gün gidecek. Yarın yeni GAP Eylem Planı'nı Mardin'de açıklayacak olan Başbakan Davutoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Konferansı'na katılacak. Davutoğlu, konferansın ardından AK Parti Mardin Kadın Kolları Kongresi'nde konuşacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...