Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sabri Sarıoğlu'dan Fenerbahçe açıklaması

Sabri Sarıoğlu'dan Fenerbahçe açıklaması

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Sabri Sarıoğlu'dan Fenerbahçe açıklaması.

Derbiler öncesi en çok konuşulan konuların başında gelir: Hangi takım kime üstün? Genellikle bunun halk dilindeki yanıtı "Fenerbahçe, Galatasaray'a; Beşiktaş, Fenerbahçe'ye; Galatasaray ise Beşiktaş'a karşı üstündür" şeklinde oluyordu. Ancak sarı-kırmızılı taraftarların gönlündeki Aslan Sabri Sarıoğlu, böyle bir üstünlüğün söz konusu olmadığını dile getirdi. Arkadaşlarının "Reis" diyerek hitap ettiği futbolcu, "Nasıl ki Kadıköy'de kazanmak zor ise Arena'da kazanmak da o derece kolay değil" dedi.


Millet Gazetesi'nin haberi... İşte Sabri'nin açıklamaları...


"2010 yılında en kötü sezonlarımızdan birini yaşadık. Fenerbahçe'yi de yenebileceğimiz bir maçta son dakikalarda elimizden kaçırdık. 2011-12 sezonundaki Süper Final'in ilk maçında fark atabileceğimiz bir maçta sürpriz bir golü kalemizde gördük. 5-2 yenebileceğimiz bir maçı Stoch'un golüyle 2-1 kaybettik" diye konuştu.Galatasaraylı futbolcular ise Sabri Sarıoğlu'nu haklı çıkarırcasına son yıllarda olmadığı kadar özgüvenle Kadıköy'e gideceklerini her fırsatta dile getiriyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...