Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cenaze yolunda kaza: 3 ölü

/ Kaynak: İHA
Cenaze yolunda kaza: 3 ölü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Gümüşhane'de sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Gümüşhane'deki cenazeye katılmak üzere Ankara'dan yola çıkan 3 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre eşinin ablasının Gümüşhane'deki cenazesine katılmak üzere Ankara'dan yola çıkan Abdullah Erdil (39) yönetimindeki 06 YVD 74 plakalı otomobil, saat 08.30 sıralarında Gümüşhane'nin Torul ilçesi Harmancık köyü yakınlarında yol kenarında park halinde bulunan 29 DH 768 plakalı su tankerine arkadan çarptı. Torul-Gümüşhane karayolu üzerinde meydana gelen kazada, tankere çarpan otomobil yola savrulunca bu kez de arkadan gelen Osman Kandaz yönetimindeki 29 AD 766 plakalı minibüs otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan Ali Erdil (67) ve Orhan Özbeş (42) olay yerinde hayatını kaybederken, Abdullah Erdil ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Cenaze yolunda kaza: 3 ölü

Kazada hayatını kaybeden Abdullah Erdil'in eşinin ablasının cenazesine katılmak üzere babası Ali Erdil ve arkadaşı Orhan Özbeş ile Gümüşhane'ye geldiği öğrenildi. Kazanın duyulmasının ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne gelen yakınları ve 2 çocuğu olan Abdullah Erdil'in eşinin güçlükle ayakta durduğu gözlendi.
Cenaze yolunda kaza: 3 ölü



YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...