Fatih Terim oyuncu oluyor! İşte o film

Fatih Terim oyuncu oluyor! İşte o film

MAGAZİN Haberleri

Kahpe Bizans filminin yönetmeni Gani Müjde, ikinci filmde imparatorluk rolü için Fatih Terim'i düşündüklerini söyledi.

1999 yapımı "Kahpe Bizans"ın devam filmi geliyor. Tükenmezkalem Film ve Avşar Film ortaklığında çekilecek "Kahpe Bizans-2"nin hazırlıkları başladı.


Gani Müjde, projede eski filmden kimsenin yer almayacağını, tamamen yeni ve bol sürprizli bir oyuncu kadrosu oluşturacaklarını açıkladı: nbsp;


MEHMET ALİ ERBİL BU KEZ OLMAYACAK
''Uzun zamandır tarihi bir film çekmek istiyordum. Bir arkadaşım 'Neden Kahpe Bizans-2'yi çekmiyorsun?' diye sorunca hemen hazırlıklara başladık, senaryoyu tamamladık. Kahpe Bizans"ta imparator rolünü canlandıran Mehmet Ali Erbil, ikinci filmde yer almayacak.''


FATİH TERİM'İN OYNAMASINI ÇOK İSTİYORUZ
''Yeni film 1200'lü yıllarda geçecek, eski kadrodan da kimse olmayacak. Onların yerine süpriz isimlerimiz var. Özellikle Fatih Terim'i imparator rolünde görmeyi çok istiyoruz. Cast tam oturmadığı için başka isim vermem zor. İlk film Türkiye'de 50 sinemada gösterime girmiş ve 2.5 milyon kişi tarafından izlenmişti. İkincisi 600 sinemada gösterime girecek, gişeyi siz tahmin edin artık."


Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...