Fenerbahçe'nin gözdesine tanıdık talip

Fenerbahçe'nin gözdesine tanıdık talip

SPOR Haberleri

Manchester City'nin golcüsü Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı futbolcusu Luiz Adriano için zemin yoklayan Fenerbahçe'ye rakip çıktığı bildirildi

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, Manchester City'nin golcüsü Edin Dzeko'nun ardından Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı futbolcusu Luiz Adrianoiçin zemin yoklamıştı. Ukrayna basınında yer alan habere göre; Kulübüyle olan sözleşmesi yıl sonunda bitecek 27 yaşındaki Adriano'yu almak isteyen Fenerbahçe'ye AS Roma çıktı...


ROMA, ADRIANO'DAN VAZGEÇMEDİ
Ara transfer döneminde Shakhtar Donetsk'in İtalyan deviyle bonservis bedelinde anlaşamaması nedeniyle takımda kalan Luiz Adriano için vazgeçilmediği belirtildi. Romalı idarecilerin Luiz Adriano'nun son durumunu takip ettiği ve yeni bir girişimin olabileceği yazıldı. CSKA Moskova'dan performans bonuslarıyla birlikte 16 milyon euroya Seydou Doumbia'yı alan AS Roma'da teknik direktör Rudi Garcia'nın Adriano'yu da talep ettiği bildirildi.


7 senedir Shakhtar'da oynayan Adriano, "Roma ile Shakhtar anlaşmaya varamadı ve bu yüzden buradayım. Roma iyi futbol oynayan bir kulüp. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiler. Müthiş bir tarihe sahip bir kulüpten bahsediyoruz. O formayı giymeyi gerçekten çok isterdim. Hem böylece Avrupa'nın farklı bir bölgesinde de oynama şansına kavuşmuş olurdum." sözlerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...