Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şadan Kalkavan'ın ailesinden açıklama

Şadan Kalkavan'ın ailesinden açıklama

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Şadan Kalkavan'ın beyin ölümünün gerçekleştiği ileri sürüldü. Ailesi ise, "Tedavisine devam ediliyor" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'de yıllarca yöneticilik yapan, eski başkan adayı, başarılı iş adamı ve armatör Şadan Kalkavan'ın, geçtiğimiz hafta kaldırıldığı ve yoğun bakımda tutulduğu hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği iddia edildi.

AİLESİ: YOĞUN BAKIMDA TUTULUYOR

Kalkavan ailesinden yapılan açıklamada ise, şu ifadeler kullanıldı:
Değerli büyüğümüz Sayın Şadan Kalkavan'ın geçirmiş olduğu By-pass ameliyatı sonrasında dört damarı değiştirilmiş olup halen yoğun bakımda tedavisine devam edilmektedir. Vefatı ile ilgili yayınlanan haberler tamamen asılsız olup, itibar edilmemesi önemle rica olunur."

ŞADAN KALKAVAN KİMDİR?
1939 yılında Rize'de doğan Şadan Kalkavan, uzun yıllar Fenerbahçe'de yöneticilik yaptı. 1995-1996 sezonunda Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile girdiği amansız şampiyonluk mücadelesini kazandığı sezon kulübün futbol şube sorumlusuydu.

ALİ ŞEN VE AZİZ YILDIRIM YÖNETİMLERİNDE YER ALDI
Şampiyonluğun ardından başkan Ali Şen'in, başarıda büyük payı olan Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ı takımdan göndermesiyle görevinden istifa etti. Daha sonra ise bir sonraki başkan Aziz Yıldırım'ın yönetimine girdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...