Fenerbahçe'de büyük sürpriz! Alper Potuk derbi kadrosunda

Fenerbahçe'de büyük sürpriz! Alper Potuk derbi kadrosunda

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de, derbide oynamayacağı ifade edilen Alper Potuk'ta süpriz bir gelişme yaşandı. Genç yıldız, Galatasaray maçının kadrosunda yer alacak.

Fenerbahçe'de hafta başından beri antrenmanlara katılamayan ve oynayamayacağı belirtilen Alper Potuk, bugün İsmail Kartal ile yaptığı görüşmede mutlaka kadroda olmak istediğini söyledi. Bu akşam kendisini son kez deneyecek olan genç futbolcu, eğer ağrıları olmazsa yarın yapılacak karşılaşmanın 18 kişilik kadrosunda yer alacak.

Doktorların "Oynamaman daha iyi olur" uyarısına rağmen, Galatasaray maçının kendisi için önemli olduğunu ifade eden Alper, mutlaka kadroda yer almak istediğini ifade etti.

Alper Potuk son anda bir problem yaşanmadığı taktirde Galatasaray derbisinin kadrosunda yer alacak ancak ilk 11'de çıkmayacak. Yıldız futbolcu yüksek bir ihtimalle ikinci devre karşılaşmaya dahil olacak.

Bu arada Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu da, Twitter hesabından yaptığı açıklamada Alper'in yarın 18 kişilik kadroda yer alacağını duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...