AK Parti ilçe başkanlığı binasında saldırı şoku!

/ Kaynak: AA
AK Parti ilçe başkanlığı binasında saldırı şoku!

GÜNDEM Haberleri  / AA

İzmir'in Balçova ilçesinde Ak Parti ilçe başkanlığı binasına giren bir kişinin, partililere saldırdığı ve bir kişiyi darbettiği öne sürüldü.

İzmir Balçova'da Ata Caddesi'ndeki AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı binasına nbsp; gelen İhsan Ö. (38), iddiaya göre, parti binasında bulunanları tehdit ederek, nbsp; onlara saldırdı.

Bina girişindeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini nbsp; sökmeye çalışan İhsan Ö, kendisine engel olmak isteyen AK Parti Balçova İlçe nbsp; Başkan Yardımcısı Bahattin Ormancı'yı darbetti.

Ormancı, sağlık raporu için partililer tarafından Bozyaka eğitim ve nbsp; Araştırma Hastanesine götürülürken, İhsan Ö, gözaltına alındı.

AK Parti Balçova İlçe Başkanı Evrim Özen, konuyla ilgili bilgi almak nbsp; için geldiği Balçova Salih İşgören Polis Merkezi önünde gazetecilere yaptığı nbsp; açıklamada, İhsan Ö'den şikayetçi olacaklarını belirterek, Balçova'da AK nbsp; Parti'nin çalışmalarından rahatsız olanların, bu saldırıyı gerçekleştirdiğini nbsp; ileri sürdü.

Söz konusu eylemin bir kişi tarafından planlanmış, basit bir eylem nbsp; olmadığını dile getiren Özen, "Ülkemizdeki gelişmelerden rahatsız olanların nbsp; yönlendirdiği bu kişi binamıza bir saldırı gerçekleştirdi, ilçe başkan yardımcım nbsp; yaralandı. Cumhurbaşkanımıza hakaretler etmiş, onun posterini parti binamızdan nbsp; indirmeye çalışmış ve parti binamızdaki arkadaşlarımızı tehdit etmiş" dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...