Samandıra'ya taraftar baskını

Samandıra'ya taraftar baskını

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin derbi öncesi son antrenmanı büyük coşkuya sahne oldu. Samandıra'ya gelen taraftarlar futbolculara moral verdi.

Süper Lig'in 23. hafta mücadelesinde 8 Mart Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

BAŞKAN VE YÖNETİCİLER DE SAMANDIRA'DAYDI
Antrenman öncesinde tesislere giden başkan Aziz Yıldırım, genel sekreter Mahmut Uslu, asbaşkanlar Deniz Tolga Aytöre, Turhan Şahin, İsfendiyar Zülfikari, Ünal Uzun, yönetim kurulu üyeleri Metin Doğan, Yalçın Haker, Selim Kosif, Selim Sapan ve Serdar Erkan ile çok sayıda taraftar teknik heyet ve oyunculara Galatasaray maçı öncesinde destek verdi.
Samandıra'ya taraftar baskını
"BİZLER İNANDIK, SİZ DE İNANIN"
Antrenmanın başlangıcında taraftarların yanına giden teknik direktör İsmail Kartal ve oyuncular sevgi gösterilerine karşılık verdi. Taraftarlarla fotoğraf çektiren Kartal ile oyuncular, destek için de teşekkür ettiler. Fenerbahçeli taraftarlar bir süre, "Bizler inandık, siz de inanın bizim için bu maçı alın" tezahüratında bulundular. Ardından İsmail Kartal'a ve oyuculara çiçek veren taraftarlar, "Şampiyon Fenerbahçe" tezahüratlarıyla desteklerini sürdürdül.
Samandıra'ya taraftar baskını
ALPER POTUK TAKIMLA ÇALIŞTI
Taraftarların tesislerden ayrılmasının ardından yapılan idmana, sakatlığı geçen Alper Potuk da katıldı. Antrenman sonrası kampa giren Fenerbahçed'de bütün futbolcular kampa alındı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...