Real Madrid'e La Liga'da ağır darbe

Real Madrid'e La Liga'da ağır darbe

SPOR Haberleri

İspanya 1. Ligi lideri Real Madrid, deplasmanda Athletic Bilbao'ya 1-0 yenildi.

İspanya La Liga'nın 26. haftasına lider giren Real Madrid, Athletic Bilbao deplasmanında büyük bir şok yaşadı. 27. dakikada Aduritz'in golüne karşılık veremeyen eflatun beyazlı ekip, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı ve liderliği tehlikeye attı.
nbsp;Geçen hafta da kendi sahasında Villarreal ile 1-1 berabere kalan Real Madrid, Bilbao yenilgisiyle 61 puanda kaldı. 59 puanla ikinci sırada yer alan Barcelona, yarın sahasında karşılaşacağı Rayo Vallecano'yu yendiği taktirde liderliğe yükselecek.


ALMANYA'DA BAYERN TUTULMUYOR
Öte yandan Almanya 1. Ligi'nde lider Bayern Münih, Tayfun Korkut'un çalıştırdığı Hannover 96 deplasmanında 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1 galip gelmeyi bildi. Hannover'in golünü 25. dakikada Kiyotake atarken, Bayern'in galibiyet gollerini Alonso (Dk.28) ile Müller (Dk.60 penaltıdan ve 72) kaydetti.
Bayern Münih, en yakın takipçisi Wolsburg'un Augsburg deplasmanında Kohr'un 63'teki golüyle 1-0 yenilmesiyle puan farkını 11'e yükseltti.



DORTMUND'UN SERİSİ BİTTİ
Borussia Dortmund'un 4 hafta süren galibiyet serisi Hamburg deplasmanında son buldu. İlkay Gündoğan'lı Dortmund, alt sıralardan kurtulma savaşı veren rakibiyle 0-0 berabere kaldı.
Bundesliga'daki diğer sonuçlar şöyle:
Schalke-Hoffenheim: 3-1
Freiburg-Werder Bremen: 0-1

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...