Samsung'da şok istifa

Samsung'da şok istifa

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung Mobile'ın Pazarlama Müdürü Todd Pendleton şirketi bıraktı.

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung'un yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S6 ve S6 Edge'yi MWC 2015 etkinliğinde tanıttı. Ancak bu tanıtımın üzerinden çok kısa bir zaman geçmişti ki şirkette beklenmeyen bir gelişme yaşandı.


Samsung Mobile'ın Pazarlama Müdürü Todd Pendleton şirketi bıraktı. Pendleton bu hafta başlarında meslektaşlarını ve şirketi bilgilendirerek Cuma günü görevinden ayrıldı. Pendleton dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Samsung'un özellikle Galaxy modelleri için kullanılan "Next Big Thing" pazarlama kampanyasının mimarı ve ekibi sorumlusu idi.


"Next Big Thing" kampanyası, uluslararası pazarda büyük ölçüde Samsung'un daha da yükselişine ön ayak olmuştu. Çünkü Samsung'un Galaxy S3 modelinin pazarlama reklamlarının başında da Todd Pendleton bulunuyordu.


Pazarlama müdürü Torr Pendleton'un ayrılmasından sonra şirketten yapılan açıklamada: nbsp;


"Samsung Mobile olarak Todd'a bundan sonraki iş hayatında başarılar dilerken, Samsung Mobile'de bulunduğu sürece bize verdiği ilham için kendisine teşekkür ederiz. Biz gelecek için heyecanlıyız ve müşterilerimizi memnun edecek ilgi çekici kampanyalar düzenlemek için sabırsızlanıyoruz" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...