İzmir'de korkunç olay! Genç kadın pencereden böyle düştü...

/ Kaynak: İHA
İzmir'de korkunç olay! Genç kadın pencereden böyle düştü...

YAŞAM Haberleri  / İHA

Korkunç olay sabah karşı İzmir'in Konak ilçesinde meydana geldi. Sevgilisi ile tartışıp pencereye çıkan genç kız herkesin gözü önünde böyle düştü!

8 Mart gününde çok kötü haber... Sevgilisiyle tartışan genç kadın pencereden böyle düştü. İzmir'in Konak ilçesinde erkek arkadaşıyla tartıştığı iddia edilen genç kadın çıktığı pencerede düşmek üzereyken erkek arkadaşı yakaladı, ancak tutunamayan kadın düşerek ağır yaralandı.Olay, saat 04.00 sıralarında Alsancak 1460 sokak ta bulunan bir apartmanın 3. katında oldu. nbsp;İddiaya göre alkollü olan ve erkek arkadaşıyla tartışan A.E.A. (26) intihar etmek için pencereye çıktı. Ayağı kayan A.E.A. düşmek üzereyken, erkek arkadaşı kollarından yakalamayı başardı. Çevredeki vatandaşlar kadını tutabilmek için yukarı tırmandı. Uzun süre pencerede sarkan ve erkek arkadaşı tarafından tutulan kadın daha fazla tutunamayarak 3. Kattan sert zemine düştü. Olaya tanık olan vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralı kadını Tepecik Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan A.E.A.'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...