Aziz Yıldırım: Galatasaray maçları bizim için bayramdır

Aziz Yıldırım: Galatasaray maçları bizim için bayramdır

SPOR Haberleri

Samandıra'ya giden Aziz Yıldırım, "G.Saray maçları bizim için bayramdır. Kazanın ve bayram yapalım" ifadelerini kullandı.

Habertürk'ün haberine göre; Fenerbahçe bugün 4. yıldız yarışı için kritik bir maça çıkıyor. Evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı ağırlayacak olan Kanarya'da galibiyet dışında ortaya çıkacak hiçbir sonuç akıllara bile getirilmiyor.


Başkan Aziz Yıldırım da bu maçın önemi nedeniyle bu hafta Samandıra ziyaretlerini sıklaştırdı. Dün yapılan son antrenmanda da takıma moral ve destek için Samandıra'ya giden başkan antrenman öncesinde futbolculara kısa bir konuşma yaptı.


"BİZ SİZE GÜVENİYORUZ"
Başkan Yıldırım, "Kamuoyundaki havaya bakmayın. Avantaj bizde. Kazanın ve ligde tekrar zirveye çıkın. Saha içinde rahat oynayın ve telaş yapmayın. Biz size güveniyoruz" ifadelerini kullandı.


"G.SARAY MAÇLARI BİZİM İÇİN BAYRAMDIR"
Yıldırım ayrıca 4. yıldızın yani bu sezonki şampiyonluğun önemine de dikkat çekerken, "Bu şampiyonluk camiamız için önemli. Siz de şampiyon olacaksınız. Kazanarak yeniden çıkışa geçeriz. 50 bin taraftar arkanızda olacak. Bütün camia yanınızda olacak. Stres yapmayın. Kendiniz gibi oynayın. Galatasaray maçları bizim için bayramdır. Kazanın ve bayram yapalım" diyerek oyuncuları motive etti.


"KAÇIRDIKLARINIZI BU MAÇTA ATIN"
Başkanın bu sözleri alkışlanırken, adeta gol kaçırma yarışına giden forvetlere de yönelen Yıldırım, "Futbol bu, gol de kaçar hata da olur. Geçmişi kafanıza takmayın. O maçta kaçırdıklarınızı bu maçta atın, kendinizi affettirin" şeklinde konuştu. Bazı futbolcularla başbaşa görüşmeler de yapan Yıldırım tamamen pozitif bir şekilde davranarak takıma moral verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...