Eskişehir'de kaçak akaryakıt operasyonu

/ Kaynak: DHA
Eskişehir'de kaçak akaryakıt operasyonu

YAŞAM Haberleri  / DHA

Eekişehir'de polisin düzenlediği operasyonda bir akaryakıt istasyonunda, iki bölüme ayrılan yedek tanktan kaçak akaryakıt satışı yapıldığı belirlendi.

Ekipler, 30 bin litre kaçak akaryakıta el koydu, işyeri sahibi hakkında yasal işlem başlattı.Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir-Bozüyük karayolunda faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonunda kaçak akaryakıt satışı yapıldığı ihbarını değerlendirerek mahkeme kararı ile kazı yaptı. Yapılan kazıda akaryakıt istasyonunda yedek tank olarak kullanılan tankın iki kısma bölündüğü, buton vasıtası ile istendiğinde yasal, istendiğinde kaçak akaryakıtın pompalara gönderildiğini sağlayan bir düzenek olduğu tespit edildi.Polis ekipleri ikiye bölünmüş yedek akaryakıt tankına ve 30 bin litre kaçak motorine el koydu, nbsp;istasyon sahibi hakkında da yasal işlem başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...