Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

50 günde 24 kilo verdi!

/ Kaynak: İHA
50 günde 24 kilo verdi!

SAĞLIK Haberleri  / İHA

Karadeniz Obezite Cerrahisi Platformu Yöneticisi Fatih Torun, cerrahi müdahale ile 50 günde 24 kilo vererek, 114 kilodan 90 kiloya indi.

Sosyal paylaşım sitesinde Karadeniz Obezite Cerrahisi Platformu adı altında kurulan grup üyeleri Sera Otel'de düzenlen kahvaltıda bir araya geldiler. Karadeniz Obezite Cerrahisi Platformu Yöneticisi Fatih Torun kahvaltıda yaptığı açıklamada, cerrahi müdahale ile 50 günde 24 kilo vererek 114 kilodan 90 kiloya indiğini söyledi. Torun yaptığı konuşmada, "Bu operasyona kardiyoloji doktorumun önerisiyle karar verdim. Çok araştırdım. Türkiye'de gezmediğim doktor kalmadı. Maddi gücüm olmasına rağmen Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu operasyonun yapıldığını öğrendim. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü Baş Asistanı Yrd. Doç. Recep Aktimur'dan bu konuda destek aldım. Bununla ilgili müracaatımızda hocamız beni bilgilendirdi. Cerrahi operasyonla midem küçültüldü. Ameliyat öncesi kandaki yağ oranım 600'lerdeydi. Kolesterolüm 300'lerdeydi. Buna bağlı olarak kalp hastasıydım. Kilodan ve kandaki yağ oranından dolayı iki kere kalp krizi geçirdim. Mide operasyonu geçirdim. 50 gün önce 114 kilo ile operasyona girdim. Şu anda 24 kilo vererek 90 kilodayım. Hocamızın bize tavsiyesi şudur; 'Yaşayabileceğiniz kadar yiyeceksiniz.' 50 günde ben kendime geldim. Uyuduğumda, uyandığımda hayatımı idame ettirmede hiçbir sıkıntı olmadı. Çok mutluyum. Karadeniz Obezite Cerrahisi Platformu olarak biz burada obeziteyle mücadeleyi ön plana çıkarmak, sesimizi duyurmak istiyoruz. Bu operasyonda hiçbir ücret ödenmiyor. Buradaki toplanma amacımız obezite ameliyatının bir estetik cerrahisi olmadığını ve bir hastalık olduğunu iletmek istiyoruz. Şu anda burada operasyon geçiren 126 kişi var. Tedavi olmayı bekleyenlerle birlikte toplamda 300 civarı arkadaşımız var" dedi. nbsp;

SAĞLIK
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...