Kızını öldürüp oğlunu karnından yaralayan anne tutuklandı!

/ Kaynak: DHA
Kızını öldürüp oğlunu karnından yaralayan anne tutuklandı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Uşak'ta meydana gelen korkunç olayda 19 yaşındaki kızını uykudayken öldürüp 15 yaşındaki oğlunu ise karnından yaralayan anne tutuklandı.

Uşak'ın Yeniköy Köyü'nde, pompalı tüfekle uykudaki kızı 19 yaşındaki Güler Duman'ı öldürüp, oğlu 15 yaşındaki Hüseyin Duman'ı karnından yaralayan 45 yaşındaki Fatma Duman, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.Uşak'a 40 kilometre uzaklıktaki Yeniköy'de oturan bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ileri sürülen Fatma Duman, dün saat 05.00 sıralarında cinnet geçirirken evdeki pompalı tüfekle odasında uyuyan kızı Güler Duman'a ardından yan odadaki oğlu H.D.'ye ateş etti. Duman, daha sonra tüfeği yatak odasındaki eşi 45 yaşındaki Yaşar Duman'a yöneldi. Silah seslerine uyanan çiftçi Yaşar Duman, Fatma Duman'ın 'nin bir anlık dalgınlığından yararlanarak elindeki tüfeği aldı. Olayda lise mezunu olan ve 15 Mart'ta yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) hazırlandığı belirtilen Güler Duman, odasında öldü.
Kızını öldürüp oğlunu karnından yaralayan anne tutuklandı!
Karnından ağır yaralanan kardeşi Hüseyin Duman ise ambulansla önce Manisa'nın Selendi İlçesi Devlet Hastanesi' ardından İzmir Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Duman'ın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.Gözaltına alınan ve jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Fatma Duman tutuklandı

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...