Spor Toto Süper Lig Paun Durumu, Maç Sonuçları (SON PUAN DURUMU)

Spor Toto Süper Lig Paun Durumu, Maç Sonuçları (SON PUAN DURUMU)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Spor toto süper lig de puan durumu ne durumda. Fenerbahçe Galatasaray derbi sonrası puan durumu ve maç sonuçları öğrenmek için tıkla.

Spor toto süper lig de puan durumu ne durumda. Fenerbahçe Galatasaray derbi sonrası puan durumu ve maç sonuçları öğrenmek için tıkla..UEFA Disiplin ve Dürüstlük Birimi nbsp; Başkanı Dr. Emilio Garcia Silvero, "Fenerbahçe cezasını tamamladı. Gelecek sezon nbsp; Avrupa kupalarında yer alabilir" dedi.Silvero, Kadir Has Üniversitesi'nde katıldığı konferansın ardından AA nbsp; muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'deki "şike davası" nedeniyle Avrupa nbsp; kupalarından men cezası alan Fenerbahçe'nin son durumunu değerlendirdi.

Dün akşam oynanan Fenerbahçe Galatasaray maçının ardından puan durumu şu şekilde değişti:

Galatasaray:51

Beşiktaş:51

Fenerbahçe: 50

Sarı-lacivertli kulübün UEFA tarafından 3 sezon Avrupa kupalarına nbsp; dahil edilmediğini hatırlatan Silvero, "Fenerbahçe, UEFA'dan 3 yıl Avrupa nbsp; kupalarına katılmama cezası aldı. Fenerbahçe tahkime götürdü, oradan da bir karar nbsp; çıktı. CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi de bu kararı onayladı. Fenerbahçe nbsp; cezasını tamamladı. Gelecek sezon Avrupa kupalarında yer alabilir" ifadelerini nbsp; kullandı.

"Kişilerle ilgili süreç devam ediyor"

UEFA Disiplin ve Dürüstlük Birimi Başkanı Silvero, UEFA'nın "şike nbsp; davası"nda ismi geçen kişilerle ilgili henüz bir karar almadığını söyledi.UEFA'nın süreçte ismi geçen kişilerle ilgili bir yaptırımda bulunup nbsp; bulunmayacağıyla ilgili bir soruya Silvero, yorum yapmaktan kaçınarak, "Kişilerle nbsp; ilgili süreç devam ediyor. Devam eden bir süreçle ilgili fazla yorum yapamam" nbsp; cevabını verdi.Eskişehirspor ve Sivasspor'un süreçte ismi geçtiği için bu sezon nbsp; Avrupa kupalarına katılamadığını, Türkiye'den başka bir kulüp için de bunun nbsp; geçerli olup olmayacağı sorusu karşısında Silvero, "Bu durum birçok kulüp için nbsp; geçerli olabilir. Kulüpler, Avrupa kupalarına katılmadan önce bir başvuru nbsp; sürecinden geçiyorlar. Gerekirse disiplin kurulunun görüşü de alınıyor. Bu nbsp; süreçleri tamamlayarak Avrupa kupalarına katılabiliyorlar. Bu söylediklerim nbsp; sadece Türk kulüpleri için geçerli değil" değerlendirmesinde bulundu.

Silvero, UEFA'nın mali fair play konusuna çok önem verdiğini ve bu nbsp; konuda Avrupa'nın her yerinden çeşitli kulüplere cezalar uyguladığını dile nbsp; getirdi. İspanyol futbol adımı, herhangi bir Türk takımının mali fair play nbsp; konusunda UEFA'da dosyasının bulunup bulunmadığıyla ilgili soruya ise "Yorum yok" nbsp; cevabını vermekle yetindi. Süper Lig'de bu hafta oldukça heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 18 takımın mücadele verdiği Süper Lig'de puan durumu herkes tarafından merak ediliyor. Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray 51 puan ile liderliği kimseye kaptırmıyor. Bu hafta rakibi Balıkesirspor ile berabere kalan Beşiktaş 48 puan ile Galatasaray'ın ardında 2. sırada. Fenerbahçe ise 47 puan ile 3. sırada. Galatasaray ile Fenerbahçe 8 Mart Pazar günü karşı karşıya gelecekler. Fenerbahçe Galatasaray maçı milyonlarca taraftar tarafından büyük bir merakla bekliyor.Spor Toto Süper Ligde 23. hafta maçları, bugün yapılan 3 maçla devam etti.

Geçen haftayı 2-1'lik Mersin İdman Yurdu galibiyetiyle kapatan Bursaspor, deplasmanda puan kaybetti. Eskişehirspor'a konuk olan yeşil-beyazlı ekip, golsüz berabere biten maçın ardından haftayı 1 puanla kapattı. 38 puana yükselen Bursaspor, maç fazlasıyla 4. sıraya yerleşti. Balıkesirspor, sahasında Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Atatürk Stadı'ndaki maçta, Balıkesirspor'un gollerini 4. dakikada Ermin Zec ve 49. dakikada Kulusic kaydederken, Çaykur Rizespor, 77. dakikada Kıvanç Karakaş ve 84. dakikada Kweuke ile eşitliği sağladı. nbsp;

Gençlerbirliği, deplasmanda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u 4-2 yendi. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'ndaki maçın 33 ve 44. dakikalarında Landel'in golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Başkent ekibinin diğer gollerini, 77. dakikada Mervan Çelik ve 82. dakikada yine Landel kaydetti. Kayseri ekibinin golleri ise 66. dakikada Sylla ve 90. dakikada Serdar Gürler'den geldi. Gençlerbirliği böylece, 29 puan ve maç fazlasıyla 8. sıraya yükseldi. 23. haftanın açılış maçında dün, Kasımpaşa ile Akhisar Belediye 2-2 berabere kalmıştı. nbsp; Ligde 23. haftaya, yarın yapılacak İstanbul Başakşehir-Torku Konyaspor, Medicana Sivasspor-Beşiktaş, Kardemir Karabükspor-Gaziantepspor, Fenerbahçe-Galatasaray karşılaşmalarıyla devam edilecek

Spor Toto Süper Lig Paun Durumu, Maç Sonuçları (SON PUAN DURUMU)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...