Kadınlar günü etkinliğinde arbede çıktı!

/ Kaynak: DHA
Kadınlar günü etkinliğinde arbede çıktı!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Yozgat'ta Kadınlar Günü dolayısıyla basın açıklaması yapmak isteyen bir grup öğrenciye, karşıt görüşteki öğrenciler engel olmak isteyince arbede çıktı

Olayların büyümesini polis engelledi. Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda bir grup öğrenci, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı. Bu sırada karşıt görüşlü bir grup öğrenci, terör örgütü PKK lehine pankart açtıkları ve slogan attıkları iddiasıyla gruba tepki gösterdi. Polis, iki grup arasında olay çıkmaması için önlem aldı. nbsp;Polisin grupları uzaklaştırmak istediği sırada, öğrenciler arasında arbede çıktı. Bazı kişilerin tartaklandığı eylemde basın açıklaması yapan öğrenci grubu polis nezaretinde alandan uzaklaştırıldı. nbsp;Ardından da alanda toplanan öğrenciler, İstiklal Marşını okuduktan sonra dağıldı.



YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...