Fenerbahçe Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu

Fenerbahçe Galatasaray maçının ilk 11'leri belli oldu

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında derbi heyecanı yaşanacak. İşte Fenerbahçe Galatasaray maçını ilk 11'leri.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe kendi sahasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Dev derbinin 11'leri belli oldu.

FENERBAHÇE-GALATASARAY


STAT: Şükrü Saracoğlu
YAYIN: Lig TV
SAAT: 19.00
HAKEM: Cüneyt Çakır

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Emenike, Diego, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: İsmail Kartal

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Olcan, Burak, Sneijder, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

FENERBAHÇE İLE GALATASARAY'A COŞKULU UĞURLAMA
Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bu akşam oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi her iki takımı da taraftarı maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na coşkulu bir şekilde uğurladı. Sarı-lacivertli takım kamp yaptığı Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden hareket ederken bir grup taraftar tezahüratlar yapıp, meşaleler yakarak kafileyi stada gönderdi.
Takımı stada coşkulu bir şekilde gönderen taraftarların, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve teknik direktör İsmail Kartal'a destek veren pankartlar açtıkları gözlendi.
Sarı-kırmızılı takımı kamp yaptığı Şişli'deki Point Hotel'den Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, yöneticiler ve taraftarlar uğurladı.
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve beraberindeki yöneticiler, sarı-kırmızılı kafileyi taşıyan otobüsü el sallayarak stada gönderdi. Bu sırada taraftarlar meşaleler yakıp, tezahüratlar yaparak takıma sevgi gösterilerinde bulundu. Takıma moral vermek için otele gelen çok sayıdaki sarı-kırmızılı taraftarın yoğun ilgisinden dolayı takım otobüsü stada hareket etmekte zorlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...