Mustafa Denizli yine bildi

Mustafa Denizli yine bildi

SPOR Haberleri

Derbi öncesi yaptığı analizde "Kuyt günün adamı' olabilir diyen Mustafa Denizli haklı çıktı, Fenerbahçe 3 puana Hollandalı yıldızının golüyle ulaştı.

Fenerbahçe dev mücadelede ezeli rakibi Galatasaray'ı tek golle mağlup etti. Sarı-laivertlilerin golü ise Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'tan geldi. Fenerbahçe'nin 3 puana Kuyt'ın golüyle ulaşması, akıllara Mustafa Denizli'nin maç öncesi açıklamasını getirdi.

Derbi için yaptığı analizde, en kritik oyuncunun Fener'in Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'ın olacağını söyleyen Denizli, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kuyt'ın Fenerbahçe adına dönüş maçı olabilir. Bu maçta ne zaman ne olur bilinmez. Bu tip maçlar kendi yıldızlarını hiç umulmadık anlarda ön plana çıkarabilir, kendi yıldızlarını oluşturur. Fenerbahçe orta sahada Diego ve Emre ile başlayamaz. Büyük ihtimalle Diego'yu ikinci yarıda kullanacaktır. Ön tarafa baktığınız zaman Kuyt, Emenike ve Sow'dan feragat etmeniz çok zor gözüküyor. Meireles ve Alves'i de bu düşünce çerçevesinde bu isimlere katarsak Diego'nun 11 başlaması oldukça zor. Alper sakat olmasaydı onun sahadaki varlığı Diego için bir kontenjan oluşturabilirdi. Böyle bir şey olsa dahi İsmail Kartal'ın Diego ile başlayacağını düşünmüyorum... Bu maçın benim değerlendirmelerime göre birinci derecede etkili oyuncusu Dirk Kuyt olacaktır. Kafamda maçı oynadığım zaman son 4-5 haftada performansıyla arkadaşlarının gerisinde olan Kuyt bu maçın sürpriz adamı olarak ön plana çıkabilir, oyun planları da bunu gösteriyor."
Mustafa Denizli yine bildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...