Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yılmaz Vural isyanı: Futbol delikanlı oyun olmaktan çıktı

/ Kaynak: DHA
Yılmaz Vural isyanı: Futbol delikanlı oyun olmaktan çıktı

SPOR Haberleri  / DHA

Gaziantepspor ile berabere kalarak kümede kalma savaşında büyük darbe alan K.Karabükspor'da Yılmaz Vural maç sonu oldukça sinirliydi.

Gaziantepspor ile sahasında golsüz berabere kalarak kümede kalma savaşında büyük darbe alan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural maç sonu oldukça sinirliydi. Vural, "Futbol, delikanlı oyun olmaktan çıktı. İyi oynayanın kazandığı bir oyun olmaktan çıktı" dedi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Gaziantepspor maçını kazanmak için her şeyi yaptıklarını, rakiplerine tek bir pozisyon dahi vermediklerini söyledi. Çok net pozisyonlara girdiklerini ancak değerlendiremediklerini belirten Vural, "Direkten dönen şutumuz ve değerlendiremediğimiz penaltı var. Üç oyuncumuzun düştüğü pozisyonları hakem penaltı olarak değerlendirmedi. Birisine 'aldatma var' dedi diğer ikisine aldatma da demedi. Düşmelere kart gösterebilirdi ama göstermedi. Bana göre penaltı olan pozisyonlar var. Sağolsun yine de iyi maç yönetti. 2 haftadır lig seviyesinin üstünde futbol oynuyoruz ancak sonuç olarak 1 puan aldık. Buna çok üzülüyorum" dedi.

"FUTBOL DELİKANLI OYUN OLMAKTAN ÇIKTI"
Oyuncularıyla gurur duyduğunu vurgulayan Vural, şöyle dedi: "Oyuncularımın cesaretlerinin kırılmasını istemiyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Futbol, delikanlı oyun olmaktan çıktı. İyi oynayanın kazandığı bir oyun olmaktan çıktı. Şans faktörü de yanımızda olmadı maalesef. Öyle garip bir oyun haline geldi. Bu sonucu hakemin yaptığına bağlamak istemiyorum. Biz penaltıyı değerlendirebilmiş olsak skor farklı olurdu. Beraberlik bu oyunun karşılığı olmamalıydı. Ama en azından bir puan aldık."

"BU PUANLAR SONRA ARANIR"
Önlerinde oynayacakları 2 maçı da kazanmaları gerektiğini ifade eden Vural, sözlerini şöyle tamamladı: "Canımız yandı, üzüldük. Ancak demoralize olmayacağız. Bu takım bu oyununu üstüne kata kata gidecek inşallah. Kendisine gerekli olan puanları alacak. Kazansaydık üstümüzdeki rakiplere yakınlaşmış olacaktık. Bu puanlar sonra aranır. Bu ligde belki bir gol, bir puan çok önemli olacak. Bunları hovardaca harcamamak lazım. Bundan sonrasını daha dikkatli pozisyonları değerlendirecek bir biçimde kullanmamız gerekiyor."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...