Kuyt: 'Feyenoord ve Liverpool'dan sonra G.Saray...'

Kuyt: 'Feyenoord ve Liverpool'dan sonra G.Saray...'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yılıdızı Kuyt, Feyenoord ve Liverpool derbilerinin ardından Galatasaray derbisinde de gol attığı için çok mutlu olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Galatasaray karşısında galibiyet golünü atan Kuyt, "İlk olarak bu sonuçtan dolayı çok mutluyuz. Geçtiğimiz haftada konuştuğumuz gibi sezon içinde bazen sorunlar yaşadığınız zamanlar olabilir. Ama biz hiç bir zaman pes etemeyen bir takımız. Çok kaliteli bir takımız" dedi.

"ÇOK SAVAŞTIK"
"Bugün şampiyonluk şansımızı sürdürmek için galibiyete ihtiyacımız vardı" diyen Hollandalı yıldız, "Golümden dolayı galip geldiğimiz için çok mutluyum. Feyenoord ve Liverpool derbilerinde galibiyeti getiren goller atmıştım. Bu akşam da Galatasaray derbisinde galibiyeti getiren golü attım. Takım halinde çok iyi mücadele ettik, çok savaştık. Bu takımla ilgili en güzel şey her zaman birlikteyiz. Son iki karşılaşmada olduğ3u gibi zor günlerde beraberiz. Bugünkü gibi güzel günlerde de beraberiz. İnşallah bu sayede de şampiyon olacağız" ifadelerini kullandı.
nbsp;
"HİÇ PES ETMEYEN BABALARI OLDUĞUNU..."
Ailesinin her zaman yanında olduğunu kaydeden Dirk Kuyt, "Benim için çok önemliler. Küçük yaşta bile olsalar bu maçın Fenerbahçe ve babaları için ne kadar önemli olduğunu biliyorlardı. Oğlum sabah antrenmana çıktı ve üç gol attı. Ben de ona aynısını yapma sözü verdim. Bu maçta da üç gol atma şansı yakaladım. Ama çocuklarım hiç pes etmeyen babaları olduğunu biliyorlar. Hiç pes etmedim ve galibiyeti getiren golü attığım için çok mutluyum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...