Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre'den bir küfür vukuatı daha!

Emre'den bir küfür vukuatı daha!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin 33. dakikasında ortam gerildi.

Süper Lig'in 23. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin 33. dakikasında ortam gerildi. Alex Telles'in Gökhan Gönül'e yaptığı faul sonrası Fenerbahçeli futbolcular bir araya toplandı. Galatasaraylı Aurelien Chedjou, serbest vuruşun uzun süre kullanılmamasının ardından Emre'nin yanına gitti ve topu almak istedi.

Emre'den bir küfür vukuatı daha!

Emre Belözoğlu'ndan şok küfür

Emre Belözoğlu ve Aurelien Chedjou arasında bir süre itiş kakış yaşandı. İyice gerilen Emre, o esnada Chedjou'ya "F... off" dedi. Araya giren Galatasaraylı ve Fenerbahçeli futbolcular her iki oyuncuyu da sakinleştirdi.

Emre'den bir küfür vukuatı daha!

İkinci vukuatı

Aurelien Chedjou'ya "F... off" diyen Emre Belözoğlu, aynı küfrü daha önce Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Teknik Direktör Slaven Bilic'e söylemişti. Tecrübeli futbolcu, daha sonra basına açıklama yaparak küfrettiğini kabul etmiş ve hakemin görmediğini belirtmişti.

Emre'den bir küfür vukuatı daha!
Not: Fotoğraf Lig TV'den alınmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...