Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre'den '16 sene' yorumu

Emre'den '16 sene' yorumu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin tecrübeli kaptanı Emre Belözoğlu, Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin tecrübeli kaptanı Emre Belözoğlu, 1-0 kazandıkları Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Emre, muhabirin "16 sene oldu..." sözlerine "16 sene mi oldu? Biz de bayadır oynuyormuşuz" diye cevap verdi.


Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şöyle:


3-4 haftadır kaybettikleri puanların telafi etmek için kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Emre, "Zorlu 3-4 haftanın sonunda ve kaybettiğimiz puanlar bu maçı kazanmaktan başka şansımız yoktu. Uzun zamandan bu yana devam eden Galatasaray yenilmezliği vardı sahada, bunu da korumak istiyorduk ve başardık. Ben de bayadır oynuyormuşum Fenerbahçe'de demek ki. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.


Galatasaray'ın da iyi futbol oynadığını ifade eden Emre, "Galatasaray özellikle ilk yarıda iyi futbol oynadı, oradaki arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. Güzel bir maç oldu ve şampiyonluğun içerisinde kaldığımızı kanıtladık. Rakiplerimiz iyi oynamadan kazandı, biz iyi oynayıp puanlar kaybettik. Önde oynayan oyuncularımız gayet iyi mücadele ediyorlar ve önümüzdeki haftalarda da göreceksiniz bu oyuncular bize büyük katkı sağlayacak" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...