Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Lyon deplasmanda farklı!

Lyon deplasmanda farklı!

SPOR Haberleri

Gelecek hafta Marsilya deplasmanına konuk olacak olan Lyon, zorlu maç öncesi Montpellier deplasmanında farklı kazandı.

Fransa Ligue 1'in 28. haftasında Olimpik Lyon ile Montpellier Herault karşı karşıya geldi. Stade de la Mosson'da oynanacak mücadeleyi 3-1'lik skorla konuk ekip Lyon kazandı.


Montpellier, 6. dakikada Lucas Barrios ile 1-0 öne geçti. Olimpik Lyon, 30. dakikada Alexandre Lacazette'in penaltısıyla eşitliği sağladı, 40 ve 72. dakikalarda Nabil Fekir, 90. dakikada Corentin Tolisso ve yine uzatma anlarında Lacazette öne geçerek skorbordu belirledi. Ayrıca, Montpellier'den Barrios 81. dakikada penaltı vuruşunda takımı adına farkı 1'e indirme fırsatını kaçırdı.


Bu sonucun ardından Lyon puanını 57 yaparak, tekrar liderlik koltuğuna oturdu. Montpellier ise 42 puanda kaldı. Lyon, gelecek hafta şampiyonluk açısından kritik bir viraj anlamına gelen maçta Marsilya deplasmanına çıkacak. Montpellier ise sahasında Reims ile karşılaşacak.


nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...