Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Duygun Yarsuvat'tan çıldırtan derbi yorumu: Gelenek bozulmadı

Duygun Yarsuvat'tan çıldırtan derbi yorumu: Gelenek bozulmadı

SPOR Haberleri

Bu demecin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, G.Saray başkanına sosyal medyada büyük tepki gösterirken, "İstifa et" tweetleri atıldı

Lider Galatasaray, Fenerbahçe'ye Saracoğlu Stadı'nda 1-0 mağlup olurken 16 yıllık kötü istatistiğini de bozamadı. Karşılaşma sonunda Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat alınan yenilgiyi normal karşıladı. Geçtiğimiz hafta içinde yaşadığı sağlık sorunları sonrasında bir geceyi hastanede geçiren sarı-kırmızılıların başkanı dün tribünden karşılaşmayı tribünden izledi ve maçtan çıkışta gazetecilerin "1-0'lık yenilgiyi nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna "Gelenek bozulmadı" cevabını verdi. İşte bu demecin ardından Galatasaray taraftarları çıldırdı. Sosyal medyada Duygun Yarsuvat'a büyük tepki gösteren sarı-kırmızılılar, "Bu nasıl açıklama, böyle başkan istemiyoruz, istifa et" şeklinde tweetler attı.
Hamzaoğlu: Üzülmüştür…
Öte yandan Başkan Duygun Yarsuvat'ın "Gelenek devam ediyor" sözleri Hamza Hamzaoğlu'na basın toplantısında soruldu. Sarı-kırmızılıların teknik direktörü, "Üzgünüz, başkan da üzgündür tabii ki. Hayat devam ediyor, puan olarak öndeyiz ve bundan sonra da tüm maçlarımıza kazanmak için çıkacağız" ifadelerini kullandı. Yarsuvat liderlik için ise "Puan puana olsak da Beşiktaş'ı yendik ya ondan lideriz" ifadesini kullandı. Oysa ki Galatasaray averajla liderlik koltuğunda oturuyor. Böylece Yarsuvat bir kez daha önemli bir gafa imza atmış oldu. Sarı-kırmızılıların başkanı, "Paralel Yapı, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra şike süreci başladı" diyerek de Galatasaray taraftarının tepkisi çekmişti.
Yarsuvat tribünde
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat ve bazı yöneticiler maçı tribünden izledi. Sarı-kırmızılıları, Fenerbahçeli idareciler Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Metin Doğan ve Yalçın Haker karşıladı. Karşılaşma sonunda ise Fenerbahçe taraftarları Duygun Yarsuvat'a büyük ilgi gösterdi ve "Geçmiş olsun başkanım, ayağınıza sağlık" diyerek sarı-kırmızılıların bir numarasını uğurladı.


Hamza Hamzaoğlu, Kadıköy'de galibiyet göremeyen 8. hoca oldu


Hamzaoğlu'ndan yenilgi yorumu: Çok gol kaçırdık



G.Saray'ın hocası, Fenerbahçe karşısında ligde mağlubiyetle tanıştı ve Saracoğlu'ndan hüzünlü ayrıldı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe karşısında önemli pozisyonlar yakaladıklarını ancak bunu golle sonuçlandıramadıklarını söyledi. Hamzaoğlu, "Karşılıklı pozisyonlar vardı ama değerlendiren ve 3 puanı alan Fenerbahçe oldu. Böyle bir maçta pozisyona girmek tabii ki önemli ancak değerlendirebilmek daha da önemli. Geriye düştükten sonra da pozisyonlarımız oldu ve yine kullanamadık. Mücadelelerinden ve kazanma azimlerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde 11 maç daha var. Yarış devam ediyor. Lig bitene kadar da sürecek gibi gözüküyor. İnşallah ipi göğüsleyen biz oluruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray makus talihi değiştirmek için dün Fenerbahçe karşısına çıkmıştı… Ancak hedef bir kez daha tutmadı. Galatasaray'ı başarıdan başarıya taşıyan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da Kadıköy'de galibiyet göremeyen hocalar arasına adını yazdırdı. Böylece sarı-kırmızılıları son dönemde çalıştıran teknik adamlardan 8'i, Kadıköy'deki maçlarda Fenerbahçe galibiyeti göremedi. Saracoğlu'nda son galibiyetini Fatih Terim yönetiminde alan sarı-kırmızılı ekip, Mircea Lucescu (3) ve Gheorghe Hagi (2), Erik Gerets (3), Karl Heinz Feldkamp (2), Michael Skibbe (1), Frank Rijkaard, Roberto Mancini ve Hamza Hamzaoğlu yönetiminde deplasmandaki maçlarda Fenerbahçe'ye karşı zafer elde edemedi. Bu arada Galatasaray, Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ligde ilk kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Genç hoca ile sarı-kırmızılılar ilk kez bir maçta gol atma başarısını da gösteremedi.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...