İrem Derici'den İdo Tatlıses'e 'Hayvan mısın?'

İrem Derici'den İdo Tatlıses'e 'Hayvan mısın?'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

O Ses Türkiye ile yıldızı parlayan şarkıcı İrem Derici, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo'yu ilginç sözler ile övdü

Popçu İrem Derici, yeni single çıkaran İdo'yu ilginç cümlelerle övdü...Şarkıcı, Twitter'dan İdo'ya, "Hayvan mısın çocuğum, o nasıl bir çıkış...Kaç Kere'de kalpten gidiyordum! Babasının oğlu resmen sesini saklamışsın bizden" diye yazdı.


İREM DERİCİ KİMDİR?

İrem Derici (d. 21 Mart 1987, İstanbul), Türk pop müziği ve house müzik sanatçısı.

Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı,[kaynak belirtilmeli] Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunudur. O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır.İlk teklisini 9 Kasım 2012'de çıkarmıştır. "Bensiz Yapamazsın" isimli çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlamıştır. "Bensiz Yapamazsın"ın sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibar'a aittir. Ayrıca Melih Kibar'ın son bestesi olarak bilinmektedir.Mayıs 2013'te ikinci teklisi "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı piyasaya çıkartmıştır. Sözü ve müziği Sezen Aksu'ya aittir. Klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak başarı sağlamıştır.Aynı yılın Eylül ayında "İki" adlı bir maksi tekli çıkartmıştır. Bu maksi teklinin ilk klibi; sözü ve müziği Hüseyin Boncuk'a ait olan "Sevgi Olsun Taştan Olsun" isimli şarkıya çekilmiştir. Büyük kitleoluşturan nbsp;klip, Müyap kanalında 18 milyon kez tıklanmıştır. Maksi teklinin ikinci klibi "Zorun Ne Sevgilim"e gelmiştir.Ardından Neşet Ertaş şarkısı olan "Neredesin Sen?"i yeniden yorumlamıştır.15 Nisan 2014'te son teklisi "Kalbimin Tek Sahibine" piyasaya çıkmıştır. Çıktığı andan itibaren dijital platformlarda "en çok dinlenenler" arasına girmiştir ve Kalbimin Tek Sahibine NetD Müzik kanalında 110 milyondan fazla izlenerek rekor kırmıştır.İrem Derici, hemen ardından ikinci maksi teklisi "Üç"ü çıkartmıştır. Çıkış şarkısı "Bir miyiz?"e klip çekilmiştir. Yönetmenliğini Emir Khalilzadeh üstlenmiştir. İstanbul, Balat'ta yaklaşık 16 saatlik çekim sonucu ortaya çıkan klip tüm müzik kanalları ve internet üzerinde www.netd.com adresinde yayınlanmaya başlanmıştır. "Üç"ün ikinci şarkısı "Nabza Göre Şerbet", İrem Derici'nin "Zorun Ne Sevgilim?" şarkısında birlikte çalıştığı Emrah Karaduman ile Gökhan Şahin'in imzasını taşımaktadır. İrem Derici bu maksi teklide bir de sürpriz yaparak ünlü Azeri türküsü "Nazende Sevgilim"i yeniden yorumlamıştır. Azeri türküsünün aranjesi ise Rıza Esendemir'e aittir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...