Mersin İdmanyurdu - Trabzonspor muhtemel 11'leri

Mersin İdmanyurdu - Trabzonspor muhtemel 11'leri

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasının kapanış maçında Mersin İdmanyurdu ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek.

TRABZONSPOR'UN DEPLASMAN KARNESİ KÖTÜ


Spor-Toto Süper Lig'de bu sezon oynadığı 10 deplasman maçında sadece bir galibiyet alabilen Trabzonspor, Mersin İdman Yurdu maçında galip gelerek şanssızlığını kırmak istiyor.Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynadığı 12 maçın sadece birinde sahadan mağlup ayrılarak ligin iç sahada en başarılı takımı olan Trabzonspor, buna karşılık deplasmanda sadece Galatasaray karşısında 3-0'lık skorla tek dış saha galibiyetini elde edebildi.
Kötü geçen sezonu karlı kapatmak için Avrupa kupalarına mutlaka katılmayı amaçlayan bordo – mavililer, iki hafta üst üste çıkacakları deplasman maçlarından 6 puanla ayrılmayı hedefliyor. Mersin İdman Yurdu ile oynayacak olan Trabzonspor, önümüzdeki hafta da Gaziantep deplasmanında galibiyet arayacak.


6 EKSİKLE GİTTİLER


Trabzonspor, pazar günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı son çalışmanın ardından saat 14.00'te Trabzon'dan özel uçakla Adana'ya hareket etti. Bordo – mavililer buradan karayoluyla Mersin'e geçerek maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın 20 futbolcuyu dahil ettiği Mersin kafilesinde cezalı Aytaç Kara, sakat Belkalem, Onur, Yatabare ve Yusuf ile takımdan ayrı çalışan Constant yer almadı.


TRABZONSPOR 8-2 MERSİN İDMANYURDU


Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu birlikte, 16. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne dek ligde ve kupada yapılan 15 maçta, Trabzonspor'un galibiyetlerde 8-2 üstünlüğü bulunuyor. 5 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo – mavililer, 22 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 7 gol gördü.


MUHTEMEL 11'LER


MERSİN İDMANYURDU nbsp;
Nihat nbsp;
Güven nbsp;
Mitrovic
Servet nbsp;
Halil Efe
Murat Ceylan
Loret Sadiku nbsp;
Serkan Yanık nbsp;
Nakoulma
Tita nbsp;
Welliton


TRABZONSPOR nbsp;
Hakan Arıkan nbsp;
Fatih Atik
Aykut Demir nbsp;
Bosingwa nbsp;
İshak Doğan nbsp;
Carl Medjani nbsp;
Sefa Yılmaz nbsp;
Özer Hurmacı nbsp;
Mehmet Ekici nbsp;
Erkan Zengin nbsp;
Oscar Cardozo


SAAT: 20.00
STAT: TEVFİK SIRRI GÜR nbsp;
HAKEM: ALİ PALABIYIK nbsp;
YAYIN: LİG TV nbsp;




kaynak:sporx




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...