Anadolu Efes, playoff mücadelesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk oluyor

Anadolu Efes, playoff mücadelesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a konuk oluyor

SPOR Haberleri

Playoff mücadelesinde günün maçında Anadalu Efes ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor kozlarını paylaşacak.

Türkiye Basketbol Ligi 21. hafta maçında İstanbul BŞB ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Cebeci Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma saat 18.00'de başlayacak ve Lig TV 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.Türkiye Basketbol Ligi'nin 20. haftasında Anadolu Efes Galatasaray'ı 77-75 mağlup etmiş, İstanbul BŞB ise Konyaspor'a deplasmanda 85-82 yenilmişti. Anadolu Efes 20 haftanın ardından 15 galibiyet ve beş mağlubiyet ile ikinci, İstanbul BŞB ise dokuz galibiyet ve 11 mağlubiyet ile 10. sırada yer alıyor.


Anadolu Efes İstanbul BŞB maçı ile birlikte Türkiye'deki 1335. resmi maçına çıkacak. Efes Türkiye Basketbol Ligi'nde bugüne kadar 1214, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 19, Türkiye Kupası'nda 98, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Kupası'nda iki ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası'nda bir kez mücadele etti.Türkiye Basketbol Ligi'nde 1215. maçına çıkacak olan Anadolu Efes birinci ligde bugüne kadar oynadığı 1214 karşılaşmada 944 galibiyet, 267 mağlubiyet ve 3 beraberlik elde etti.Anadolu Efes, İstanbul BŞB ile bugüne kadar bir kez karşı karşıya geldi ve bu sezon ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmadan Efes 71-64 galibiyet ile ayrıldı.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...