Ersun Yanal: 'Gerekli cezayı keserim'

Ersun Yanal: 'Gerekli cezayı keserim'

SPOR Haberleri

Trabzonspor, bugün Mersin İdmanyurdu'nu yenerek, üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, bu akşam deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi'ne veda etmesine rağmen sezonun ikinci yarısında Süper Lig'de en fazla puan toplayan ikinci takım olan bordo-mavililer, Mersin'i de yenerek Avrupa kupalarına katılma hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Karabükspor'u mağlup etmesine rağmen ligde basamak yükselemeyen bordo-mavililer, Bursaspor'un berabere kalarak puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmeyi planlıyor.


KOŞMAYAN YANDI!
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kendi oyun felsefesini takıma yansıtmaya kararlı. Yanal'ın, "Benim takımımda herkes 11 kilometrenin üzerinde koşacak. Bunun altında bir koşu mesafesini kabul etmiyorum. Bunu gördüğümde de gerekli cezayı keserim" dediği öğrenildi.


Kaynak: nbsp;Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...